ACTUALITATEBelgia introduce carantina obligatorie pentru persoanele care au variola maimuței

Belgia introduce carantina obligatorie pentru persoanele care au variola maimuței

Autoritățile belgiene au luat decizia de a introduce o carantină de 21 de zile pentru persoanele care sunt depistate cu variola maimuței, informează Politico.

Decizia a venit după ce au fost găsit patru cazuri săptămâna trecută. Contactele persoanelor infectate nu trebuie să se autoizoleze, dar trebuie să rămână vigilenți.

Cazurile din Belgia, ca și cele din Anglia sau Spania, sunt legate de locuri de „întâlnire” pentru homosexuali.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar pentru imunitate Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

De fapt „o proporție notabilă” din cazurile din Marea Britanie și UE sunt legate de homosexuali.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Inclusiv Ministerul Sănătății din România recunoaște, într-un comunicat de presă, că printre cei mai expuși riscului infectării sunt: „personalul medico-sanitar care pot intra în contact cu pacienți infectați, lucrătorii sexuali și bărbații care întrețin relații sexuale cu bărbați, având în vedere recentul grup de cazuri în rândul celor care se autoidentifică ca atare”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate