OPINIIBeep și nino-nino

Beep și nino-nino

Vă întrebați, poate, cât timp va fi valabil pașaportul vaccinal?

Păi cel mai probabil va fi permanent, cel puțin până când se va găsi o formă și mai simplă de identificare a membrilor turmei (la care se lucrează deja de câțiva ani – vizitați ID2020 să vedeți ce mai e nou în domeniu și cine sunt sponsorii – cel mai probabil va fi microcipul).
Miza cea mare a campaniilor de vaccinare din toată lumea nu este vaccinul în sine, ci codul QR pe care va trebui să îl prezinți peste tot dacă aderi la sistemul lor ticăloșit. De aia vaccinarea nu va fi de fapt obligatorie pentru toți, dar pașaportul vaccinal da! (Îl vei obține la un moment dat chiar dacă ai trecut prin boală sau faci teste).

Practic, cu aceste interdicții vei fi controlat peste tot pe unde te duci. Mergi sa iei pâine? Vei fi scanat. Mergi la apă? Iar scanat. Intri la mall? Beep. Iei autobuzul? Beep.

Și problema nu e că beep la vânzătoarea de la pâine. Problema e că beep-urile se colecționează într-o bază de date centralizată. Se va știi practic tot ce faci, pe unde ai fost, permanent. O să fie acolo istoricul tuturor beep-urilor.

Ai trecut pe roșu? Beep! Ai înjurat guvernul? Beep! Ai fost la meeting de protest? Beep! Te-ai întâlnit cu amicii? Ai complotat? Beep! Beep!

Ai citit ce scriu eu aici? Beep!
Ai și înțeles? Ești de acord cu ce zic? Beep! Beep!
Și apoi nino – nino! Poliția va fi mereu de partea științei!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...