sâmbătă, iunie 3, 2023
OPINIIBeep și nino-nino

Beep și nino-nino

Vă întrebați, poate, cât timp va fi valabil pașaportul vaccinal?

Păi cel mai probabil va fi permanent, cel puțin până când se va găsi o formă și mai simplă de identificare a membrilor turmei (la care se lucrează deja de câțiva ani – vizitați ID2020 să vedeți ce mai e nou în domeniu și cine sunt sponsorii – cel mai probabil va fi microcipul).
Miza cea mare a campaniilor de vaccinare din toată lumea nu este vaccinul în sine, ci codul QR pe care va trebui să îl prezinți peste tot dacă aderi la sistemul lor ticăloșit. De aia vaccinarea nu va fi de fapt obligatorie pentru toți, dar pașaportul vaccinal da! (Îl vei obține la un moment dat chiar dacă ai trecut prin boală sau faci teste).

Practic, cu aceste interdicții vei fi controlat peste tot pe unde te duci. Mergi sa iei pâine? Vei fi scanat. Mergi la apă? Iar scanat. Intri la mall? Beep. Iei autobuzul? Beep.

Și problema nu e că beep la vânzătoarea de la pâine. Problema e că beep-urile se colecționează într-o bază de date centralizată. Se va știi practic tot ce faci, pe unde ai fost, permanent. O să fie acolo istoricul tuturor beep-urilor.

Ai trecut pe roșu? Beep! Ai înjurat guvernul? Beep! Ai fost la meeting de protest? Beep! Te-ai întâlnit cu amicii? Ai complotat? Beep! Beep!

Ai citit ce scriu eu aici? Beep!
Ai și înțeles? Ești de acord cu ce zic? Beep! Beep!
Și apoi nino – nino! Poliția va fi mereu de partea științei!

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

36,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate