luni, iulie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Becali spune că are capacitatea să producă și să doneze...

VIDEO | Becali spune că are capacitatea să producă și să doneze Arbidol pentru toată România, în trei zile, dar autoritățile nu-i permit: Am și acum un camion cu Arbidol pentru 30-40.000 de oameni blocat în vamă!

Omul de afaceri Gigi Becali spune că are capacitatea să producă peste 100.000 de pastile de Arbidol în câteva zile, dar nu i se permite punerea pe piață de către autorități, deși medicii i-au cerut și îi cer cu insistență acest medicament.

El a declarat, pentru Antena 3, că are și acum, blocat în vamă de către autoritățile române, un camion cu medicamente, care ar fi suficiente pentru 30-40.000 de pacienți.

„Și la ora asta avem fabrică de Arbidol la Otopeni. Care fabrică pentru Rusia. Dar am putea spune, de mâine fabrică și pentru noi, dar nu se dă voie.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

La mine la clinica mea, am aprobare, să fabric Arbidol. Am aparatură la mine clinică, să facă 10.000 de pastile pe oră. Ei îți dau aprobare să fabrici, dar numai și numai pentru pacienții mei, dar nu-ți dă voie să pui pe piață.

Am ajuns gunoiul Europei. Ne lăudăm că am primit 350 de concentratoare?! Bă nebunule, România, ne bucurăm pentru așa ceva? Dacă știai că e pandemie și valul patru, fabrica cutare să facă 1 milion de concentratoare. Să dăm noi Olandei, Italiei. Da, dar ăia s-au pregătit.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Eu am la mine la clinică, 100! Cerșetori, gunoiul Europei suntem?

Dacă îmi vine luni substanța activă, fac 100.000 de pastile. Dacă ei îmi aprobă și după aia fac cadou la toată România. Dar de la mine de ce nu primiți și de la olandezi primiți?

Sunt cerșetor de la străini?

Mă puneți pe mine acum un an și făceam 1 milion de concentratoare și aveam arbidol, ivermectină.

Au făcut cerere Cercel și mai mulți doctori și Tătaru a introdus arbidolul în protocolul de covid. Apoi, pentru că eu aduceam și făceam donație, l-au scos. Am și acum un camion în vamă de la ruși”, a spus Becali.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar  Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Omul de afaceri a declarat că Arbidolul fusese introdus în protocolul de tratament pentru Covid de către fostul ministru, Nelu Tătaru, dar a fost scos de către Ioana Mihăilă de la USR.

„Tătaru a introdus Arbidolul în protocol, am adus și am început să donez: la Spitalul Militar, la Iași, la Matei Balș, etc. Mai mulți doctori au făcut cerere și l-au băgat în protocol și apoi asta, USR-ista, l-a scos.

L-am sunat pe Voiculescu și i-am spus că fac eu Arbidol și Ivermectină și-l dau gratis la farmacii. Și apoi n-a mai răspuns. Sunt medicamente blocate în vamă pentru 30-40.000 de bolnavi.

Cu un aparat de 200.000 de euro poți să produci un milion de pastile. În trei zile, produci arbidol pentru toată România.

Directorii de spitale mă sună pe mine să le dau Arbidol, măcar pentru medici. Mor oamenii și stăm cu mână întinsă: las că ne dau olandezii. Băi stăm la mila lor, popor de 25 de milioane? Noi să le dăm olandezilor.

Dacă iei medicamente de la început e fleac. Dar oamenii nu au medicamente în farmacii, nu se tratează și ajung la spital prea târziu”, a concluzionat Becali.

Afirmațiile acestuia vin după ce producătorul român de medicamente Terapia Cluj a anunțat că Autoritatea Națională a Medicamentului a refuzat să-i permită să producă pe plan intern medicamentul Favipiravir.

Într-un răspuns stupefiant, Președintele instituției, Robert Ancuceanu, a susținut că e posibil să fi primit o astfel de cerere, dar că s-a „rătăcit”. Timp de 6 luni!

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE