duminică, decembrie 3, 2023
ȘTIRIBe Our Guest te ajută să amenajezi bucătăria restaurantului tău într-un mod...

Be Our Guest te ajută să amenajezi bucătăria restaurantului tău într-un mod elegant, practic și convenabil

Nu este deloc simplu să amenajezi o bucătărie de restaurant astfel încât s-o transformi într-un spațiu perfect funcțional pentru bucătari și ceilalți membri ai personalului acestuia. Iar când vine vorba de industria HORECA, de la bucătărie începe totul.

O bucătărie profesională este cu mult diferită față de o bucătărie particulară, aflată în cadrul unei locuințe, iar dacă nu ai experiență în acest domeniu, atunci este cu atât mai complicat. De exemplu, chiar dacă știi în mare ce fel de electrocasnice ai nevoie pentru preparatele pe care vrei să le gătești, tot trebuie să te gândești la dimensiuni sau la mobila în care poți să le integrezi deoarece bucătarii tăi vor avea nevoie și de spațiu pentru a-și desfășura activitatea, nu doar de unelte.

De asemenea, la capitolul amenajare, apar tot felul de provocări și dacă dispui de un buget limitat. Atunci trebuie să îți faci o listă de priorități și să investești mai mult în aparatele și mobilierul de care ai neapărată nevoie, dar în același timp nu trebuie să neglijezi nici nevoia celorlalte elemente esențiale unui restaurant.

Din fericire, pentru toate aceste dileme și orice alte probleme legate de amenajarea unei bucătării profesionale, poți apela la beourguest.ro, o companie cu istorie pe piața românească, care te poate ajuta să amenajezi bucătăria restaurantului tău exact așa cum îți dorești.

Înainte de toate, Be Our Guest este un magazin cu echipamente electrocasnice pentru bucătărie și cu mobilier de cea mai bună calitate, de unde poți amenaja complet o bucătărie profesională, fără a mai căuta nicăieri în altă parte.

Mai mult, la Be Our Guest găsești aparatele și accesoriile perfecte nu doar pentru un singur tip de restaurant, ci pentru absolut orice afacere din domeniul HORECA ca de exemplu: pizzerie, cofetărie, covrigărie etc.

De ce să apelezi la Be Our Guest dacă vrei să amenajezi bucătăria unui restaurant?

Be Our Guest are o echipă cu peste 10 ani de experiență în domeniul amenajărilor bucătăriilor din industria HORECA. La Be Our Guest apelează patroni de restaurante cu renume, dar și antreprenori la început de drum, care abia au pus bazele afacerilor lor în această industrie plină de provocări.

Pe baza experienței acumulate în domeniul HORECA, Be Our Guest oferă clienților lor consultanță în vederea amenajării bucătăriilor lor, dar nu doar din punct de vedere al celor mai bune alegeri cu privire la mobilier și electrocasnice, ci și în legătură cu posibilitățile de finanțare sau metode de a accesa fonduri europene.

De asemenea, odată ce ai cumpărat produse de la Be Our Guest, poți cere oricând ajutorul membrilor echipei Be Our Guest dacă întâmpini dificultăți în legătură cu utilizarea bunurilor în care ai investit sau dacă ai orice fel de întrebări în legătură cu ele. After service-ul oferit de Be Our Guest este unul excepțional, deosebit în nișa sa de activitate. Și asta nu este tot!

Pentru toate aceste servicii extra, la Be Our Guest nu trebuie să plătești nimic în plus. Este suficient să investești în produsele pe care le-ai achiziționat pentru restaurantul său, iar pe toată perioada de garanție a acestora, poți contacta oricând, gratuit, echipa Be Our Guest în legătură cu modul de utilizare a acestora.

Be Our Guest – partenerul tău de încredere în calitate de patron de restaurant

Nu este simplu să ai un business în industria HORECA și oricât de multă experiență ai avea, lucrurile nu se schimbă din cauza faptului că acest domeniu este unul foarte competitiv, iar așteptările consumatorilor sunt unele foarte mari.

Ca să ai succes, trebuie să fii mereu la curent cu tot ce este nou în tehnologie, să fii creativ și să te poți baza pe personalul pe care l-ai angajat. Dar de asemenea, de la furnizorii de materie primă și până la agențiile de marketing care te promovează, trebuie să colaborezi doar cu persoane de încredere, iar primii pe care te poți baza în consolidarea business-ului tău sunt membrii echipei Be Our Guest.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate