ACTUALITATEAvocatul Poporului, Renate Weber: A impune unui angajat vaccinarea anti-Covid este „dincolo...

Avocatul Poporului, Renate Weber: A impune unui angajat vaccinarea anti-Covid este „dincolo de lege”

Avocatul Poporului, Renate Weber, afirmă că niciun angajator nu poate impune unui angajat să se vaccineze împotriva Covid, pentru că o astfel de condiție „nu-şi găseşte sub nicio formă suport în legislația noastră actuală”.

„Aceasta este o cerință care nu-şi găsește sub nicio formă suport în legislația noastră actuală. Câtă vreme vaccinarea este o chestiune absolut bazată pe consimțământul persoanei, a impune astfel de condiții este categoric, categoric nu că excesiv, este dincolo de lege. Acum, întrebarea e câţi dintre cei care sunt în astfel de situații vor avea curajul să-şi dea angajatorii în judecată, pentru că dacă este un angajator privat, nici nu există altă soluție”, a declarat Renate Weber duminică seară, la Antena 3, potrivit News.ro.

Ea a dat ca exemplul instituția Avocatului Poporului, unde personalul nu a fost obligat să se vaccineze, singurii care s-au imunizat fiind cei care au dorit.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Weber a afirmat de asemenea că instituția pe care că o reprezintă a primit un număr mare de petiții din partea unor oameni care s-au plâns că, după o perioadă de izolare din cauza COVID-19, au fost obligați de angajator să prezinte un test negativ pentru SARS-CoV-2, făcut pe banii angajaților.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Nu că nu e drept dar nu are “suport în legislația actuală”.
    Nu uitați! Renate Weber, ca avocat al poporului, a cerut pe 12 martie 2020 starea de urgență!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate