ACTUALITATEAvocatul Gheorghe Piperea, despre femeia care a murit după vaccinare: Este de...

Avocatul Gheorghe Piperea, despre femeia care a murit după vaccinare: Este de așteptat ca autoritățile și influencerii să ne dea asigurări că decesul nu are nicio legătură cu vaccinul, așa cum ne-au asigurat că toate decesele suspecte de covid au fost cauzate de covid

Avocatul Gheorghe Piperea se întreabă de ce femeii din Bacău, care a decedat după vaccinare, i s-a administrat serul în contextul în care autoritățile au menționat, după decesul acesteia, că era cunoscută cu multiple boli cronice, vaccinul fiind, potrivit prospectului, un medicament care nu se administrează decât cu prescripție medicală”.

Potrivit avocatului Piperea, prospectul vaccinului spune că este „un medicament care nu se administrează decât cu prescripție medicală”.

Dacă femeia era cunoscută cu multiple boli cornice, ce doctor i-a prescris vaccinul?, se întreabă Gheorghe Piperea.

„Nu este încă stabilită vreo legătura de cauzalitate cu administrarea vaccinului – de fapt, este de așteptat ca oficialitățile și influencerii să ne dea asigurări că decesul nu are absolut nicio legătură cu vaccinul, așa cum ne-au asigurat că absolut toate decesele din azil și spital suspecte de covid au fost cauzate de covid, chiar și când testul a fost negativ.

În comunicatul DSP Bacău apare deja această procedură de camuflaj. Despre femeia care s-a prăpădit la câteva zile după vaccinare se spune că “era cunoscută cu multiple afecțiuni cronice”. Nu cred că există vreun părinte sau bunic care să nu fie “cunoscut cu (multiple) boli cronice”.

Prospectul vaccinului spune negru pe alb că produsul Pfizer/BionTech este „un medicament care nu se administrează decât cu prescripție medicală”.  Dacă acea persoană era cunoscută cu multiple boli cronice, de ce i s-a administrat vaccinul? Ce doctor i-a prescris femeii administrarea vaccinului? Câți dintre noi nu au părinți și bunici care au multiple boli cronice și care le duc, totuși, pe picioare, de ani de zile?”, a scris, pe Facebook, avocatul Gheorghe Piperea.

Reamintim că primul deces din România după vaccinarea anti-covid a fost anunțat oficial vineri, de Comitetul Național de Coordonare privind vaccinarea anti-covid, după cum a relatat R3Media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...