News ȘTIRI Av. Marina-Ioana Alexandru îi transmite lui Raed Arafat că i-au fost prezentate...

Av. Marina-Ioana Alexandru îi transmite lui Raed Arafat că i-au fost prezentate soluții alternative la măsurile propuse de autorități, dar le-a ignorat

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a declarat, pentru TVR, că persoanele care critică măsurile luate de autorităţi în vederea combaterii epidemiei să vină cu alte soluții sau, în caz contrar, să le accepte pe cele existente. În plus, Arafat a avertizat împotriva îndemnării cetățenilor să nu respecte regulile sanitare.

„Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluții mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluții mai bune, atunci să accepte soluțiile care sunt date”, a precizat Arafat, citat de Digi 24.

Avocatul Marina Ioana Alexandru, prezentă la discuțiile de la Parlament despre Legea Carantinării și Izolării, îi reamintește lui Arafat că i-au fost prezentate soluții alternative, dar le-a refuzat.

„Este nevoie să vă re-amintesc domnule ARAFAT discuțiile pe care le-am purtat în direct cu dumneavoastră în Comisia Juridică a Senatului când am dezbătut „celebra” lege a carantinei și izolării? Atât eu, Marina-Ioana Alexandru, în calitate de avocat, cât și colegii mei, d-na doctor Anca Nitulescu și domnul psiholog Adrian Aciu, v-am adus soluții medicale, juridice și sociale pe care cu un obraznic cinism le-ați ignorat! Dar LE RELUĂM, acum, dacă ne-ați „invitat” atât de frumos!”, a replicat avocatul.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate