ACTUALITATEAv. Marina-Ioana Alexandru îi transmite lui Raed Arafat că i-au fost prezentate...

Av. Marina-Ioana Alexandru îi transmite lui Raed Arafat că i-au fost prezentate soluții alternative la măsurile propuse de autorități, dar le-a ignorat

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a declarat, pentru TVR, că persoanele care critică măsurile luate de autorităţi în vederea combaterii epidemiei să vină cu alte soluții sau, în caz contrar, să le accepte pe cele existente. În plus, Arafat a avertizat împotriva îndemnării cetățenilor să nu respecte regulile sanitare.

„Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluții mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluții mai bune, atunci să accepte soluțiile care sunt date”, a precizat Arafat, citat de Digi 24.

Avocatul Marina Ioana Alexandru, prezentă la discuțiile de la Parlament despre Legea Carantinării și Izolării, îi reamintește lui Arafat că i-au fost prezentate soluții alternative, dar le-a refuzat.

„Este nevoie să vă re-amintesc domnule ARAFAT discuțiile pe care le-am purtat în direct cu dumneavoastră în Comisia Juridică a Senatului când am dezbătut „celebra” lege a carantinei și izolării? Atât eu, Marina-Ioana Alexandru, în calitate de avocat, cât și colegii mei, d-na doctor Anca Nitulescu și domnul psiholog Adrian Aciu, v-am adus soluții medicale, juridice și sociale pe care cu un obraznic cinism le-ați ignorat! Dar LE RELUĂM, acum, dacă ne-ați „invitat” atât de frumos!”, a replicat avocatul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...