ACTUALITATEAv. Marina-Ioana Alexandru îi transmite lui Raed Arafat că i-au fost prezentate...

Av. Marina-Ioana Alexandru îi transmite lui Raed Arafat că i-au fost prezentate soluții alternative la măsurile propuse de autorități, dar le-a ignorat

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a declarat, pentru TVR, că persoanele care critică măsurile luate de autorităţi în vederea combaterii epidemiei să vină cu alte soluții sau, în caz contrar, să le accepte pe cele existente. În plus, Arafat a avertizat împotriva îndemnării cetățenilor să nu respecte regulile sanitare.

„Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluții mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluții mai bune, atunci să accepte soluțiile care sunt date”, a precizat Arafat, citat de Digi 24.

Avocatul Marina Ioana Alexandru, prezentă la discuțiile de la Parlament despre Legea Carantinării și Izolării, îi reamintește lui Arafat că i-au fost prezentate soluții alternative, dar le-a refuzat.

„Este nevoie să vă re-amintesc domnule ARAFAT discuțiile pe care le-am purtat în direct cu dumneavoastră în Comisia Juridică a Senatului când am dezbătut „celebra” lege a carantinei și izolării? Atât eu, Marina-Ioana Alexandru, în calitate de avocat, cât și colegii mei, d-na doctor Anca Nitulescu și domnul psiholog Adrian Aciu, v-am adus soluții medicale, juridice și sociale pe care cu un obraznic cinism le-ați ignorat! Dar LE RELUĂM, acum, dacă ne-ați „invitat” atât de frumos!”, a replicat avocatul.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...