duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEAv. Marina-Ioana Alexandru îi transmite lui Raed Arafat că i-au fost prezentate...

Av. Marina-Ioana Alexandru îi transmite lui Raed Arafat că i-au fost prezentate soluții alternative la măsurile propuse de autorități, dar le-a ignorat

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), a declarat, pentru TVR, că persoanele care critică măsurile luate de autorităţi în vederea combaterii epidemiei să vină cu alte soluții sau, în caz contrar, să le accepte pe cele existente. În plus, Arafat a avertizat împotriva îndemnării cetățenilor să nu respecte regulile sanitare.

„Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluții mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluții mai bune, atunci să accepte soluțiile care sunt date”, a precizat Arafat, citat de Digi 24.

Avocatul Marina Ioana Alexandru, prezentă la discuțiile de la Parlament despre Legea Carantinării și Izolării, îi reamintește lui Arafat că i-au fost prezentate soluții alternative, dar le-a refuzat.

„Este nevoie să vă re-amintesc domnule ARAFAT discuțiile pe care le-am purtat în direct cu dumneavoastră în Comisia Juridică a Senatului când am dezbătut „celebra” lege a carantinei și izolării? Atât eu, Marina-Ioana Alexandru, în calitate de avocat, cât și colegii mei, d-na doctor Anca Nitulescu și domnul psiholog Adrian Aciu, v-am adus soluții medicale, juridice și sociale pe care cu un obraznic cinism le-ați ignorat! Dar LE RELUĂM, acum, dacă ne-ați „invitat” atât de frumos!”, a replicat avocatul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE