marți, aprilie 23, 2024
ACTUALITATEAv. Gheorghe Piperea: Pe lângă ideologie, copilul nostru consumă şi pastile, droguri....

Av. Gheorghe Piperea: Pe lângă ideologie, copilul nostru consumă şi pastile, droguri. Acest fenomen este atât de scăpat de sub control încât poliţişti, reprezentanţi ai serviciilor secrete, procurori, judecători sunt şi consumatori şi traficanţi de droguri

Avocatul Gheorghe Piperea, candidat AUR la alegerile europarlamentare, a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă la sediul AUR Dolj, că fenomenul drogurilor în România este atât de mult scăpat de sub control, încât poliţişti, reprezentanţi ai serviciilor secrete, procurori, judecători sunt şi consumatori şi traficanţi de droguri.
Piperea spune că micuții României sunt îndoctrinați.

De asemenea, avocatul sublianză pericolul extrem de mare ce există pentru copiii noștri aceștia fiind îndoctrinați și consumând atât ideologie cât și pastile și droguri.

“Anul 2024 este crucial pentru existenţa României, pentru existenţa statului de drept, pentru existenţa democraţiei. Copilul nostru, fie că are 7 ani, că are 12 ani sau 16 ani, este un consumator de mărfuri şi de servicii. Pe lângă ceea ce cumpără cu cardul nostru în fiecare zi, copilul nostru consumă ideologie. Dar copilul nostru consumă din nefericire şi pastile, droguri. La ora actuală sunt reţele de socializare care nu se mai jenează să facă reclamă la pastile şi la droguri, să facă şi grupuri de discuţie şi de tranzacţionare a drogurilor, de la iarba de calitate în sus, de la pastilele de doi lei la opioide, către droguri foarte periculoase. Este un lucru pe care puterea actuală care se vrea stabilă l-a scăpat atât de mult de sub mână încât la ora actuală aproape lunar vedem la televizor oameni omorâţi sau schilodiţi de consumatori de droguri care s-au urcat la volan. E atât de scăpat de sub control acest fenomen încât poliţişti, reprezentanţi ai serviciilor secrete, procurori, judecători sunt şi consumatori de droguri şi traficanţi de droguri. Şi asta este stabilitatea pe care şi-o doreşte Partidul Comasat Român”, a declarat Gheorghe Piperea la conferinţă de presă..

Gheorghe Piperea a mai afirmat că cel mai grav lucru este faptul ca, la vârste fragede, copiii sunt deja învățați despre viața sexuală, despre ideologia de gen în loc să li se vorbească despre “drepturile şi libertăţile, ce este sensul în viaţă, ce este familia, ce este istoria, ce este raţiunea”.

“Copilul nostru este învăţat din clasa a III-a, de la nouă ani de zile, că există o viaţă sexuală care este primordială faţă de spirit şi că poate să îşi schimbe genul dacă vrea, chiar dacă se opune părintele. În România nu te poţi căsători dacă ai sub 16 ani, nu poţi bea alcool dacă ai sub 18 ani, dar la 12 ani, în România, ca de altfel şi în Europa şi în SUA, poţi să îţi schimbi sexul dacă vrei, chiar împotriva voinţei părinţilor. Iar acest lucru este printre altele în studiile de gen pe care le-a făcut Ramona Chiriac. Mai mult, copilul nostru nu este învăţat ce sunt drepturile şi libertăţile, ce este sensul în viaţă, ce este familia, ce este istoria, ce este raţiunea. Copilul nostru este învăţat că poate să se creadă pisică şi are dreptul să ceară şcolii o litieră”, a mai spus avocatul Piperea.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

 1. Av. Gheorghe Piperea: Pe lângă ideologie, copilul nostru consumă şi pastile, droguri.
  -si ce face
  dă vina pe sotzie,
  “seamănă cu ma-să”?

  deja dl. apucat vb. ca un politician
  si abuzeaza de “noi,nostru”,
  de rabdarea noastra cu demagogii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE