duminică, aprilie 21, 2024
ACTUALITATEAutoritățile neo-zeelandeze au luat forțat în custodie un bebeluș pe motiv că...

Autoritățile neo-zeelandeze au luat forțat în custodie un bebeluș pe motiv că acesta avea nevoie de sânge pentru o operație, iar părinții acestuia au refuzat donatorii vaccinați

Autoritățile din Noua Zeelandă au cerut marți justiției să le fie dată custodia unui bebeluș ai cărui părinți se opun unei operații medicale urgente. Motivația părinților este aceea că ei nu doresc ca bebelușul lor să primească sânge de la donatori care s-au vaccinat împotriva Covid-19, menționează Cotidianul.

Bebelușul, care are vârsta de patru luni, suferă de stenoză de valvă pulmonară, după cum a precizat chiar mama acestuia. Aceasta este o problemă medicală cardiacă care necesită intervenție chirurgicală.

Operația a fost întârziată de dorința perfect legală a părinților de a primi sânge de la donatori nevaccinați. Acest lucru este însă aproape imposibil, având în vedere faptul că spitalele din Noua Zeelandă nu separă sângele donatorilor vaccinați de cel al donatorilor nevaccinați.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Autorităţile au cerut justiţiei să le fie încredinţată custodia parţială a bebeluşului. Dacă tribunalul va da curs cererii lor, părinţii îşi vor păstra autoritatea asupra copilului, exceptând cazurile care au legătură cu tratamentele medicale.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

4 COMENTARII

 1. Nu mai dureaza mult si va aparea si la noi problema cu transfuziile de sange… Sa te fereasca Dumnezeu sa te imbolnavesti si sa ai nevoie de sange…

 2. ” nu separă sângele donatorilor vaccinați de cel al donatorilor nevaccinați. ”

  -abia asteptam sa aflam ca prostia e contagioasa!

  (se vor injura intre ei
  sau mai rau,
  ca fostii sotzi)
  (ce se mai aude de “boala vacii nebune”,
  de prioni,”proteina infectioasa”?)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE