ACTUALITATEAustria nu mai vrea România în Schengen pe motiv că „protecția frontierelor...

Austria nu mai vrea România în Schengen pe motiv că „protecția frontierelor externe a eșuat“. Ionuț Cristache: Am eșuat nu doar pe frontiere, ci și în apărarea pădurilor, petrolului si băncilor. Dacă ratăm intrarea, trebuie organizate de urgență alegeri anticipate

Austria nu va fi de acord cu o extindere a spațiului Schengen, potrivit ministrului de Interne Gerhard Karner.

„Sistemul este disfuncțional. Situația din Europa arată foarte clar că protecția frontierelor externe a eșuat”, a spus, conform Der Standard.

„Nu este timpul să votăm acum o prelungire dacă sistemul de frontieră externă nu funcționează”, a mai precizat el, potrivit Kurier.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La scurt timp, jurnalistul Ionuț Cristache a reacționat pe Facebook:

„Austria numai ce a anunțat că nu ne vrea în Schengen pentru că am eșuat în apărarea frontierelor! Eu îi dau dreptate! De fapt, am eșuat nu doar pe frontiere ci și în ceea ce privește apărarea pădurilor, petrolului si băncilor!

Peste 7.500 de firme austrice fac afaceri cu “interlopii” români, Austria e al doilea cel mai mare investitor străin în România coruptă și nesigură și probabil țara din UE în care face cele mai mari profituri! Bravo ei! În fond, nu e vina Austriei! Asta e rezultatul politicienilor celor pe care i-ați votat!“, a scris Ionuț Cristache.

„Dacă România ratează intrarea în Schengen, guvernul Ciucă trebuie să plece! Dacă cele două mari partide, PSD si PNL, cu Iohannis în spate, cu tot aparatul diplomatic al țării și cu toate energiile instituționale aruncate în joc, vor eșua în a-i convinge pe partenerii europeni, trebuie declarat falimentul actualei clase politice românești, incapacitatea de reprezentare a intereselor naționale ale românilor și organizarea de urgență de ALEGERI ANTICIPATE!“, a mai scris jurnalistul EVZ.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!Balsam pentru sufletul românesc. Gata Oricând!
    Sunt încă sub influența vizionării filmului „Gata Oricând! Eroii de la Podul Jiului”, deși au trecut aproape 24 ore de când am plecat de la cinema. Este un film despre… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. Am mai scris la un alt articol legat de Schengen ca diplomatia olandeza “lucreaza” si isi cauta aliati astfel incat sa nu para ca este singura oaie neagra in ceea ce priveste asa-zisa solidaritate europeana.

    Nu intamplator a aparut Suedia iar acum Austria. Sunt aliatii traditionali ai Olandei. De asemenea am reaminitit ca ca in iulie 2020 in plina pandemie, Olanda, Suedia, Danemarca si Austria s-au constituit asa-zisul grup al zgarcitilor, care voiau ca banii nerambursabili din viitorul PNRR sa fie intr-o pondere foarte mica, iar grosul banilor sa fie imprumuturi. Pana la urma s-a ajuns la on compromis de 50% cu 50% , asta in principal datorita Italiei si Spanie. Italie care a obtinut in cele din urma cei mai multi bani din PNRR.

    De asemenea, am spus ca s-ar putea sa mai apara si o a treia tara dupa Suedia, tot una nordica, Danemarca, tot aliat traditional al Olandei, uite ca a aparut Austria acum. Dar cine stie, pana pe 8 decembrie mai sunt 3 saptamani si poate apare si Danemarca, ca sa reconstituie grupul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate