ACTUALITATEAustria consideră că a intrat în „valul 4” al pandemiei și impune...

Austria consideră că a intrat în „valul 4” al pandemiei și impune noi restricții dure. La Viena, testarea devine obligatorie pentru persoanele de peste 6 ani

În urma unei creșteri a numărului de cazuri noi de Covid-19 în Austria, primăria municipiului Viena impune noi măsuri restrictive, întrucât consideră că a ajuns la „valul 4” al pandemiei.

De la 1 septembrie, în capitala Austriei nimeni nu va mai merge la cumpărături, la restaurant sau film, fără să arate cel puțin un test negativ de Covid-19. Măsura se aplică inclusiv copiilor de la 6 ani în sus, informează TVR.

De asemenea, masca de protecție redevine obligatorie în toate magazinele. Autoritățile avertizează că dacă rata de infectare crește se vor impune noi restricții.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Și în restul Austriei testul negativ este obligatoriu pentru toți clienții restaurantelor dar are aceeași valabilitate ca și până acum și este necesar doar de la vârstă de 12 ani, iar masca de protecție este obligatorie doar în magazinele alimentare și farmacii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...