miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEAustralianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: Cred în ea. Mereu...

Australianul Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: Cred în ea. Mereu am crezut și, cu sinceritate, niciodată nu am crezut mai mult ca acum

Australian Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, și-a anunțat sprijinul pentru sportiva din România, în contextul acuzațiilor de dopaj apărute la adresa ei.

Cahill a transmis un mesaj plin de vorbe bune și încurajări, care iese în evidență, mai ales în ploaia de critici și acuzații apărute din partea compatrioților Simonei.

„Chiar dacă nu mai lucrez cu Simona Halep, vreau să vorbesc răspicat despre persoana pe care o cunosc și despre sportivul cu care am lucrat timp de 6 ani. În primul rând, și cel mai important, NU există nicio șansă ca Simona să ia o substanță interzisă în mod intenționat. Niciuna. Zero”, a scris Darren Cahill pe Instagram.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Istoria Românilor, de Petre P. Panaitescu, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

Simona verifica de trei ori înainte să ia medicamente

„Este un sportiv care se stresa legat de orice îi era prescris de către un medic (ceea ce se întâmpla rar) sau despre orice supliment pe care-l lua sau pe care lua în calcul să-l consume. Simona spunea mereu «Te rog, verifică asta de două sau de trei ori pentru a fi siguri că este legal, sigur și permis. Dacă nu ești sigur, nu îl iau».

Ambii credem în programul de testare al Agenției Internaționale de Integritate și mereu discutam despre numărul de dăți în care a fost testată, atât în turnee, cât și în afara lor”.

A făcut-o fără să se plângă, fiind sigură că și alți atleți erau testați la fel de des. Era important pentru ea să concureze împotriva unor sportivi. Este important pentru toată lumea. Integritatea Simonei este impecabilă.

Respectă oamenii, iubește jocul și mereu a fost umilă și o campioană abordabilă. Am privit cu mândrie la persoana care a devenit, care s-a maturizat și la compasiunea pe care a arătat-o.

Nu vorbesc despre lucrurile pe care le vede lumea tenisului, vorbesc despre bunătatea și atenția ei pe care puțini au fost norocoși să le simtă. Sunt genul de acțiuni făcute din dragoste, nu din publicitate”, a scris Darren Cahill pe contul său.

„Onestitatea a fost mereu una dintre cele mai puternice calități, dar și cea mai mare slăbiciune. Râdeam mai mereu despre faptul că ea nu se poate preface și nu poate spune nici măcar o minciună nevinovată. Dacă o întrebați ceva la conferința de presă, ea scapă un răspuns sincer. Toată lumea îi poate vedea mereu starea, indiferent dacă e bună sau rea.

Asta e Simo. Primești exact ceea ce vezi. A construit o carieră și o moștenire incredibile în timp ce a mers pe calea cea grea. Calea corectă.

Va urma un proces care va răspunde la multe întrebări. Cum a spus Simona, acum începe cel mai greu meci din cariera ei. Cred în ea. Mereu am crezut și, cu sinceritate, niciodată nu am crezut mai mult ca acum. Sunt alături de Simo”, a încheiat australianul mesajul său.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate