joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEAUR vrea să elimine purtarea măștii în spațiile publice deschise. Amendamentul la...

AUR vrea să elimine purtarea măștii în spațiile publice deschise. Amendamentul la lege depus de partidul lui George Simion

Partidul AUR nu dorește ca legea să mai impună purtarea măștii în spațiile publice deschise. Parlamentarii lui George Simion au depus un amendament în acest sens la legea Este vorba de proiectul de lege privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr.192/2020 pentru modificarea și completarea Legii nr.55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de covid-19, precum și pentru modificarea lit.a) a art.7 din Legea nr.81/2018 privind reglementarea activității de telemuncă.

Astfel, litera a) a articolului 13, proiectul prevedea „obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile publice, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă”. Amendamentul propus de AUR în Comisia Juridică prevede, „obligativitatea purtării măștii de protecție în instituțiile publice, spațiile comerciale, mijloacele de transport în comun și la locul de muncă”.

Amendamentul este semnat de deputații AUR Raisa Enachi, Ringo Dămureanu și George Badiu, a informat formațiunea politică. Unul dintre inițiatori, deputatul de Dolj Ringo Dămureanu, și-a dat masca jos la înmânarea mandatului de parlamentar.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE