sâmbătă, februarie 24, 2024
ACTUALITATEAUR organizează un miting cu 10.000 de oameni împotriva comasării alegerilor europarlamentare...

AUR organizează un miting cu 10.000 de oameni împotriva comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale. George Simion: O asemenea dictatură nu a existat nici pe vremea lui Ion Iliescu

Weekend-ul viitor, 10-11 februarie 2024, AUR va organiza un mare protest în București. George Simion a anunțat acest lucru în cadrul conferinței de presă de luni.

„O asemenea dictatură nu a există vreodată, nici pe vremea lui Ion Iliescu. Să stabilești dinainte cu judecătorii CCR, este un atac la Constituție și la democrație.

Rog toate filialele AUR să iasă în stradă miercuri, iar sâmbătă să ieșim în stradă la București și să începem să pregătim toate listele pentru consiliile locale, consiliile județene, primării și președinți de consilii județene.“, a spus George Simion.

Organizarea unui mare miting în Capitală reiese și dintr-o circulară intrată în posesia Știripesurse.

Circulara AUR

„În urma posibilei comasări ilegale (neconstituționale) a alegerilor europarlamentare cu alegerile locale și modificarea Codului Administrativ, aplicăm în cadrul AUR o serie de măsuri urgente pentru a ne asigura victoria electorală.

Astfel:

1. Miercuri, 7 februarie, la ora 18:00 în fața sediilor județene ale PSD se aprind lumânări pentru democrația moartă din România. Prezența recomandată: minim 200 persoane/județ.

2. Sâmbătă, 10 februarie, ora 14:00 – posibil mare miting în fața sediului din București al PSD. Prezența minimă / județ: 200 persoane. Minim 10 000 persoane în total. Se recomandă invitarea motorizată in corpore a fermierilor și transportatorilor care au participat la protestele anterioare cu promisiunea clară că de data aceasta se va ajunge în Piața Victoriei.

3. Până duminică, 11 februarie, din partea organizațiilor locale și filialelor județene se așteaptă propuneri de candidați pentru primăriile din toate UAT-urile, după cum urmează:

– CANDIDAT SIGUR/CONFIRMAT

sau

– 3 variante de nume potențiale/posibile, inclusiv primarul în funcție dacă există această posibilitate.

Organizare electorală

În acest sens, Comisia de evaluare a PLATFORMEI DE MERIT se va întruni la cele 7 sedii regionale (Timișoara, Craiova, Cluj, Brașov, Iași, Brăila, Constanța) și va organiza proba INTERVIULUI în perioada 15-29 februarie.

Se recomandă candidați la primării care au următoarele caracteristici (una sau mai multe): antreprenor; tânăr; femeie; studii superioare; fără candidatură anterioară sau cu o candidatură soldată cu obținerea locului 2.

4. Se începe lucrul la lista consilierilor locali și județeni, ordinea va fi stabilită în funcție de următoarele criterii:

– studiile;

– punctele din Aplicația mobilă PLATFORMA AUR;

– vechimea în partid (cei care nu sunt încă în ordine cu cotizația de membru pe 2023 pot achita până în 15 februarie prin Aplicație);

– lipsa antecedentelor penale și a scandalurilor publice;

– atașamentul față de cei patru piloni ai AUR.

5. Până în data de 29 februarie, fiecare stradă din fiecare UAT trebuie străbătută de echipe care împart ziarul PATRIOȚII și identifică locurile unde pot fi afișate bannere și steaguri. Unde sunt necesare dimensiuni speciale, se ia măsura și se solicită la centru. Fiecare mașină care aparține membrilor și simpatizanților AUR va purta sigla partidului pe toată perioada anului.

6. Din data de 1 martie, începe strângerea de semnături pentru listele de susținători pentru alegerile europarlamentare și locale.

Sunteți rugați să folosiți toate mijloacele de comunicare pentru a vă opune nelegiuirii pregătite de PSD pentru că le este frică că pierd locul 1 în favoarea AUR. Se cere și trebuie să insistăm pe demisia guvernului Ciolacu.”, se arată în circulara trimisă organizațiilor AUR din toată țara.

 

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE