ACTUALITATEAUR mai sparge un tabu: protestează în fața Ambasadei Germaniei pentru micuța...

AUR mai sparge un tabu: protestează în fața Ambasadei Germaniei pentru micuța Pia, o copilă româncă luată cu forța de serviciile sociale din Freiburg

Duminică, de la ora 18:00, AUR anunță proteste în fața Ambasadei Germaniei de la București, dar și în fiecare oraș unde există un consulat al acestei țări, pentru a se solidariza cu Mihaela Seiler, a cărei fetiță a fost luată de Serviciul German de Asistență Socială pentru copii, informează un comunicat de presă al formațiunii.

Este pentru prima oară când o formațiune politică își asumă un asemenea protest, într-un caz în care este vorba despre o familie de români din străinătate. În cazurile Cameliei Smicală, ale familiilor Bodnariu și Nan, nicio formațiune politică din România nu s-a poziționat de partea victimelor.

Dimpotrivă, au fost politicieni și oameni influenți care au susținut că protestele societății civile ar fi fost „inspirate” de forțe oculte, chiar dacă în final, în majoritatea cazurilor s-a dovedit că dreptatea era de partea familiilor românești.Familia Bodnariu și-a primit copiii înapoi de la autoritățile din Norvegia, la fel și familia Nan sau Camelia Smicală în Finlanda.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Duminică, AUR iese în stradă la ora 18:00 să protesteze pașnic în fața prefecturilor din toată țara, dar și în fața ambasadei Germaniei la București. De asemenea, vom protesta pașnic și în străinătate, în fața ambasadelor Germaniei și în fiecare oraș unde există consulate ale Germaniei. Ne solidarizăm cu durerea Mihaelei Seiler, cetățean român stabilit în Freiburg, și vom lupta pentru ca fetița ei să fie recuperată din mâinile autorităților.

Pe 10 martie 2021, micuța Pia, în vârstă de 7 ani, a fost pur și simplu răpită din sala de clasă de funcționari ai Serviciului german de Asistență Socială pentru copii. Motivul? Fetița era „prea atașată de mamă”! Cazul este cu atât mai halucinant cu cât, cu doar două zile în urmă, o instanță de judecată din Freiburg stabilise că fetița trebuie să rămână cu mama ei!

Atât poliția, cât și autoritățile judiciare au recunoscut că s-a produs o eroare, însă fetița continuă să fie ținută cu forța în plasament, deși au trecut deja patru luni de la incident. Atitudinea scandaloasă a autorităților vine pe fondul influenței exercitate de tatăl fetiței, un cetățean german cu multe relații și cunoștințe în peisajul local.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

La fel ca în cazul Cameliei Smicală, statul român nu are absolut nicio reacție în fața acestui abuz incalificabil. Astfel, micuța Pia continuă să fie supusă zilnic unei traume oribile, iar drepturile ei fundamentale sunt încălcate brutal și tiranic de o societate care se pretinde a fi apărătoarea drepturilor umane fundamentale.

Nu putem rămâne indiferenți la o asemenea nedreptate, pentru că Familia și Libertatea sunt neprețuite în inima noastră! Este un drept constituțional și o datorie morală de a ne solidariza împotriva nedreptăților și abuzurilor. Sperăm ca statul german să îndrepte eroarea cât mai repede cu putință”, se arată în comunicatul AUR.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. se lucreaza la ruptura familiei si a dragostei neconditionate dintre mama si copii. cum spuneam – dictatura prin care copiii vor fi educati de stat, acesta devenind a treia persona ain familie – tip china, coreea de nord, unde copiii sunt educati sa isi toarne parintii si fratii statului, daca manifesta “tulburari de comportament” impotriva sistemului.

  2. Statul român e condus de useriști care sunt slugile directe ale serviciilor germane și franceze, la fel și Iohannis, omul lui Merkel.

    De aceea ANAF-ul amendează băbuțe dar nu auditează corporațiile.
    De aceea Ambasadele finanțează activiști neomarxiști să iși bată joc de valorile naționale, pentru a putea cea diviziune in țară in timp ce ei stau de 6 la uriașa evaziune corporativă.

    Astfel că statul român a fost castrat de Germania și nu poate lua atitudine impotriva stăpânilor, rămân cei cu curaj să apere demnitatea.

    In instituțiile alea de protecția copilului s-au inghesuit toti activiștii antifamilie, de acolo pot ataca, intimida și controla familiile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate