luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEAUR cere SRI-ului să publice lista politicienilor care au legături cu serviciile...

AUR cere SRI-ului să publice lista politicienilor care au legături cu serviciile străine: „Tuturor celor care ne-au criticat le e frică, pentru că am crescut în sondaje”

Partidul AUR, formațiunea conservatoare acuzată de unii că „face jocurile rușilor”, cere de urgență Serviciului Român de Informații (SRI) să facă publică lista politicienilor români care au legături cu serviciile străine.

„În contextul în care serviciile secrete din România au atribuții pe linie de contrainformații, adică trebuie să documenteze orice legături ilegale dintre demnitari și politicieni români și puteri străine, împreună cu parlamentarii AUR am cerut din nou să știm dacă există printre personajele politice relevante sau printre persoanele publice importante din România colaboratori ai unor servicii străine sau agenți de influență ai altor state. De asemenea, am solicitat verificarea tuturor formațiunilor politice și devoalarea oricăror legături ilicite cu state sau entități străine.

Noi, cei de la AUR, ne-am oferit să deschidem lista și am solicitat autorităților acuzațiilor lansate în mass-media în ultimele zile precum că suntem oamenii rușilor”, au transmis cei de la AUR.

AUR, creștere puternică inclusiv în sondajele comandate de PSD și PNL

Potrivit formațiunii conduse de către George Simion, creșterea explozivă din sondaje a partidului AUR îngrijorează „partidele sistemului”, care doar inventează acuzații nefondate.

„Tuturor celor care ne-au atacat în ultima perioadă și au răspândit minciuni fără nerușinare le este frică că am crescut prea mult în sondaje. Totuși, noi le transmitem următorul mesaj: AUR este o forță, iar numărătoarea inversă a început pentru voi!”, a mai transmis partidul parlamentar.

Cele mai recente sondaje plasează AUR pe locul al doilea, după PSD, cu aproape 30%, însă liderii partidului sunt de părere că cifra reală e de peste 40%.

Înainte de a intra în Parlament, deci înainte de alegerile din decembrie 2020, AUR nu exista în „sondajele oficiale”. În cele din urmă, a obținut 10%. După ce au ajuns să fie și mai vizibili și vocali, membrii AUR au fost etichetați de restul partidelor parlamentare drept „naziști” și „rusofili” sau „putiniști”.

Până în prezent, nicio instituție a statului nu a anunțat descoperirea vreunui colaborator al Rusiei în partidele politice de pe teritoriul României, care să pună în pericol securitatea națională.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. „Noi, cei de la AUR, ne-am oferit să deschidem lista și am solicitat autorităților acuzațiilor lansate în mass-media în ultimele zile precum că suntem oamenii rușilor”, au transmis cei de la AUR.”

    Ce va să zică fraza asta ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate