ȘTIRIAUR cere Guvernului să reconsidere acțiunea de vaccinare a copiilor cu vârste...

AUR cere Guvernului să reconsidere acțiunea de vaccinare a copiilor cu vârste între 12 și 15 ani: Numărul cazurilor de discriminare pe criterii medicale a ajuns incontrolabil

Alianța pentru Unirea Românilor cere Guvernului să reconsidere decizia de a demara campania de vaccinare în rândul copiilor între 12 și 15 ani, întrucât ar fi o măsură „arbitrară și nelegitimă”, scrie într-un comunicat de presă trimis redacției R3media.

AUR își argumentează poziția, declarând această hotărâre ca fiind „imorală” și „nejustificată”, în contextul în care în rândul copiilor cu vârste între 12 și 15 ani mortalitatea și morbiditatea cauzate de Covid-19 sunt, potrivit statisticilor, zero.

„Motivația guvernului de a vaccina și copiii și adolescenții pentru a obține o ipotetică imunitate de turmă este un act imoral și supune această categorie de vârstă unui potențial risc major, fără să existe vreun beneficiu susținut științific.”, scrie în comunicat.

Poartă simbolurile naționale aproape de suflet. La propriu! Cumpără un tricou cu stema României și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Deputatul AUR ales în circumscripția Galați, Dr. Sorin Muncaciu, explică de ce decizia Guvernului este absurdă, invocând efectele adverse ce pot fi suferite după vaccin și lipsa de necesitate a acestuia în rândul copiilor.

„Statisticile efectuate pe plan mondial au demonstrat, fără putință de tăgadă, riscul apariției de reacții adverse la vaccin – cele mai grave fiind miocardita, pericardita, sindromul Guillain-Barre și tromboza vasculară. Poate că vaccinul are efecte benefice imediate și reduce mortalitatea la categoriile vulnerabile, dar acesta nu este un motiv ca el să fie administrat automat și tuturor copiilor – cu atât mai mult cu cât studiile științifice au demonstrat că ei fac extrem de rar forme grave ale bolii.”, a declarat Dr. Sorin Muncaciu.

Partidul amintește și de abuzurile medicale petrecute din ce în ce mai des în România. Discriminările de acest fel devin, încetul cu încetul, o normalitate, iar o măsură precum cea promulgată acum de Guvern ar crea un precedent ce ar duce condiționările medicale la cote și mai înalte.

„Demararea acestei campanii de vaccinare creează un precedent periculos pentru justificarea unor acte discriminatorii ulterioare, săvârșite în mod discreționar de agenți economici, directori de școală, organizatori de evenimente, organizații de drept public și privat, reprezentanți ai administrației locale și centrale.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Drehervei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dacă accesul părinților la festivitățile de absolvire, participarea la evenimentele sportive, accesul la locurile de joacă sunt condiționate deja, în mod abuziv, de dovada vaccinării măsura pripită luată de guvern va duce la îngrădirea dreptului la educație a copiilor români, garantat prin Constituție și prin acordurile internaționale la care România este parte.

Numărul cazurilor de discriminare pe criterii medicale survenite pe întreg cuprinsul țării a ajuns deja în acest moment incontrolabil, dând naștere unei adevărate cutume a încălcării drepturilor și libertăților constituționale pe care guvernul o încuviințează și susține prin toate acțiunile lui.”, scrie în comunicatul partidului.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...