sâmbătă, septembrie 23, 2023
ACTUALITATEAUR cere guvernelor de la București și Chișinău să inițieze consultări în...

AUR cere guvernelor de la București și Chișinău să inițieze consultări în vederea reunificării

Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) solicită guvernelor de la București și Chișinău inițierea imediată de consultări bilaterale, precum și cu partenerii politici europeni și euro-atlantici, pentru stabilirea etapelor și măsurilor concrete în vederea reunificării statului și a națiunii române, informează un comunicat de presă al formațiunii.

Congresul național al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat vineri, în unanimitate, rezoluția intitulată “Marea Unire din nou”.

„Suntem în Cetatea Marii Uniri, într-un moment de sărbătoare și, de aceea, Biroul Național de Conducere a hotărât să propunem Congresului o rezoluție, care se vrea una a desăvârșirii Unirii. Reîntregirea națională este proiectul nostru de țară””, a declarat Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al AUR.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor și a editurii Contra Mundum

„Noi am avut curajul de a ne transforma într-o avangardă a mișcării de renaștere națională românească, dar încă mai avem de crescut. Noi trebuie să fim apostolii acestui neam, apostolii răsăritului luminat de cel de Sus, Hristos, iar pentru asta trebuie să ne nevoim mai mult, să răbdăm mai mult, să mușcăm din noi atunci când poate că revolta ne umple, când poate lucrurile nu sunt atât de bine înțelese de fiecare. AUR este oastea care poate să învie din nou neamul românesc”, a adăugat el.

Apelul AUR vine pe fondul cascadei de evenimente care par să indice că (re)unirea Moldovei cu România este pe agenda Chișinăului și a Bucureștiului.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

5 COMENTARII

  • de fapt e INVERS:
   -e planul FE-DE-RA-LI-ZA-RII ROMANIEI:
   maldovska-bolnava-de-shpiroketa-bolshevik
   va fi precedentul pentru destramarea Romaniei,
   “euro-regiuni”

   blesteme!

   • Totdeauna a fost un preț greu plătit. De căteva ori, 1959, 187, 1918, a fost vorba, printre altele, de cetățenia la grămadă dată evreilor veniți peste noapte.
    Desigur frații trebuie să trăiască împreună.

 1. cand ii auzi pe fripturistii astia tuciurii vopsiti in nationalisti neolegionari iti vine sa versi. Unirea asta s-a decis la nivelul cel mai inalt, iar anonimii hauristi incearca sa o confiste si s-o speculeze politic in propriul interes. Ce poate fi mai abject?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate