ACTUALITATEAUR anunţă afilierea la familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor, din...

AUR anunţă afilierea la familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor, din care fac parte și conservatori polonezi, italieni și spanioli

Co-prepedintele AUR, George Simion, a anunțat, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă, afilierea partidului la familia politică europeană a conservatorilor şi reformiştilor, de orientare centru-dreapta, din care fac parte şi conservatori polonezi, italieni, spanioli şi britanici.

„Polonezii, prin partidele de guvernare conservatoare, dar şi prin istoria comună pe care o au cu românii, prin interesele actuale pe care le au în regiune şi prin viitorul pe care ni-l dorim să fie comun, trebuie să fie aliaţii strategici ai României în zonă”, a spus George Simion.

George Simion, co-președinte AUR, se află în Polonia, unde a avut mai multe întâlniri cu lideri politici de la Varșovia, după cum a relatat R3Media.

Deputatul AUR s-a întâlnit cu Janusz Kowalski, care este Secretar de Stat în Ministerul Activelor Statului de la Varșovia. Tot la Varșovia, Simion s-a întâlnit cu Radoslaw Fogiel, fost vice-președinte al Tinerilor Conservatori Europeni și actual consilier al liderului PiS, Jarosław Kaczyński. Fogiel este și responsabilul de relațiile internaționale al PiS.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...