luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEAUR, alături de partenerii conservatori din Polonia. Deputatul Ilie-Alin Coleșa: Spunem nu...

AUR, alături de partenerii conservatori din Polonia. Deputatul Ilie-Alin Coleșa: Spunem nu folosirii Europei Centrale și de Est drept un câmp de război de către Moscova și Bruxelles

Reprezentanții Partidului Alianța pentru Unirea Românilor s-au aflat astăzi, 9 martie 2022, în Polonia, alături de partenerii de la Partidul Polonia Unită.

Deputatul AUR Ilie-Alin Coleșa a transmis, pe Facebook, un mesaj în care își exprimă dezacordul față de războiul din Ucraina și s-a poziționat împotriva folosirii Europei Centrale și de Est ca un câmp de luptă între Moscova și Bruxelles:

„Suntem în Polonia împreună cu Ministrul Justiției, Zbigniew Ziobro, și cu Michał Wójcik, membru în Consiliul de Miniștri, pentru a spune NU folosirii Europei Centrale și de Est drept un câmp de război de către Moscova și de către Bruxelles. #DreptatepentruRomânia“, a scris deputatul Ilie-Alin Coleșa pe Facebook.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate