marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEAUDIO | Gheorghe Dincă spune că a recunoscut sub tortură că le-a...

AUDIO | Gheorghe Dincă spune că a recunoscut sub tortură că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu și precizează că cele două fete au fost trimise în Turcia: Am fost bătut și nevoit să iau asupra mea și am acceptat

Gheorghe Dincă, supranumit și „monstrul de la Caracal”, a oferit, în premieră națională, un interviu pentru Gândul, în care a povestit cum a violat-o pe Alexandra Măceșanu și cum a legat-o apoi de pat, în „camera groazei”, dar și cum a fost anchetat de polițiști și procurori, inclusiv de ofițeri FBI.

Interviul a fost împărțit în două episoade. În prima parte, Dincă vorbește despre modul în care a decurs ancheta și cum ar fi fost forțat să-și recunoască faptele, urmând ca, în cea de-a doua parte, să spună varianta lui despre dispariția Luizei Melencu și a Alexandrei Măceșanu, dar și despre ce s-a întâmplat în podul casei sale, după ce – așa cum spune chiar el – „lucrurile au scăpat de sub control”.

Gheorghe Dincă a povestit, pe larg, ce s-a întâmplat în curtea sa, încă din dimineața descinderii întârziate pe care polițiștii și procurorii au făcut-o în locuința sa din Caracal. Reamintim că Alexandra Măceșanu a dispărut în data de 24 iulie 2019, iar o zi mai târziu ea a reușit să sune la 112. Autoritățile au intervenit 19 ore mai târziu, în 26 iulie, când Alexandra nu a mai fost găsită, iar anchetatorii au presupus că fata de numai 15 ani a fost incinerată complet într-un butoi pentru topit smoală.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În prima partea a interviului acordat pentru Gândul, Dincă neagă că ar fi ucis-o pe fată și descrie o serie de presupuse torturi la care ar fi fost supus pentru a recunoaște atât uciderea Alexandrei, cât și pe cea a unei alte fete dispărute, Luiza Melencu, despre care se presupune că ar fi fost răpită, violată și omorâtă în același mod ca și adolescenta de 15 ani.

„Am fost amenințat cu moartea”

Gheorghe Dincă susține că, în dimineața zilei de 26 iulie 2019 ar fi fost bătut crunt de mascații veniți de la Slatina, iar apoi, pentru a fi determinat să recunoască, ar fi fost amenințat cu moartea, ars cu bricheta și chiar chinuit cu patentul. În acest context, deținutul afirmă că și-a recunoscut crimele sub tortură.

Mai mult, Dincă spune și faptul că angajații Arestului Central al Poliției Capitalei au încercat să-l omoare de două ori, prin otrăvire, iar într-una dintre situații abia a reușit să scape cu viață.

Încarcerat acum în Penitenciarul Craiova, deținutul ajuns la vârsta de 69 de ani spune că personalul închisorii nu-i respectă drepturile, atât lui, cât altor prizonieri și este lăsat să sufere, fără medicamente, cu toate că, pe fondul torturilor la care ar fi fost supus, s-ar fi îmbolnăvit de diabet, dar ar avea și probleme cu inima.

Alexandra și Luiza nu sunt moarte, spune Gheorghe Dincă! Unde le-ar fi dus răpitorii

Potrivit declarațiilor făcute de Gheorghe Dincă în urmă cu puțin timp, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu nu ar fi moarte, ci ar fi fost răpite și duse în Turcia pentru prostituție. „Sunt plecate în Turcia, duse de cineva”, a afirmat bărbatul. Acel cineva ar fi un Buță Ștefan din București.

„Acest Buță Ștefan care le-a răpit de la mine. Acest Buţă Ștefan, un tip din București. … Am fost bătut și nevoit să iau asupra mea și am acceptat … mi-au zis … câte persoane ai omorât? Numai astea două?

Și în timpul bătăii am zis nu două, două sunt îngropate la mine în curte. După aceea s-a declanșat nebunia să caute cu excavatorul și nu s-a găsit niciun os uman. Credeți-mă, alea sunt făcături”, a mai mărturisit Gheorghe Dincă, conform Capital.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

6 COMENTARII

  1. Bravo mascaților dacă l-au frăgezit pe gunoiul ăla.Problema e alta.O să ia procurorul care a amânat intervenția, pensie? Și dacă da, de ce? Și cine i-o dă? Chestia e că ar trebui toți hoangherii ăștia închiși cu pretenaru lor, Dincă.Iar dupa ce ies dacă mai ies( unii deținuți au și ei copii, și indiferent de ce au făcut, nu tolerează bine exportatorii de copii), să fie băgați necalificați pe un șantier și să știe că și asta e o onoare nemeritată pentru ei. Cine face asta are votul meu pe viață.

      • Chiar nu ma interesează de ce a amânat intervenția.Crimă sau trafic de persoane, e complice.Până la proba contrarie, fata e moartă.Știți ce pățesc fetele expediate de clanurile țigănesti dincolo? Câte credeți că mai ajung să aibe o viață? De copii născuți vii și vânduți la organe aveți știință? Procurorul e complice iar locul lui e de mână cu Dincă și punct. Iar mie nu mi-ar păsa dacă ar fi frăgezit și el zilnic până trage la țul jos.Dar asta nu se va întâmpla pentru că justiția are instinct de haită! Ca poliția, dealtfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate