ACTUALITATEAu fost arestați suspecții care ar fi ucis șoferul român de TIR...

Au fost arestați suspecții care ar fi ucis șoferul român de TIR cu sabia în fața soției sale, într-o parcare din Franța

După mai puțin de o lună de la moartea românului șofer de TIR în Franța, ucis de sabia unor imigranți, procurorii din localitatea Amiens au anunțat că au fost găsiți doi suspecți, potrivit FranceBleu.

Parchetul Amiens a anunțat marți dimineață arestarea a doi bărbați de 27 de ani, presupuși autori ai crimei șoferului de camion român ucis acum o lună, pe 16 mai, în Somme, pe o zonă de odihnă a autostrăzii A28. Sunt de origine kurdă irakiană. Unul a fost arestat în regiunea Rouen, celălalt în Grand-Synthe din nord.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Șoferul de camion, Mihai Spătaru, în vârstă de 39 de ani, a fost înjunghiat mortal în zona Translaye, pe direcția Abbeville Rouen. Presupușii autori sunt urmăriți penal pentru omucidere intenționată și tentativă de jaf cu violență care a dus la moarte. ADN-ul unuia dintre cei doi bărbați a fost găsit pe o mască chirurgicală lăsată pe zona de odihnă a autostrăzii. Amândoi suspecții contestă faptele. Se pot confrunta cu până la 30 de ani de închisoare.

Soția sa se afla alături de el și a privit toată întâmplarea. Strigătele de ajutor ale femeii ar fi fost auzite de ceilalți șoferi aflați în parcare, însă niciunul nu a coborât pentru a sări în ajutorul colegului lor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...