ACTUALITATEAstraZeneca, profit dublu în primul trimestru din 2021, față de aceeași perioadă...

AstraZeneca, profit dublu în primul trimestru din 2021, față de aceeași perioadă din 2020

Vaccinul dezvoltat de AstraZeneca și Universitatea din Oxford a adus vânzări de 275 de milioane de dolari din aproximativ 68 de milioane de doze livrate în primele trei luni ale acestui an, a raportat vineri AstraZeneca.

Majoritatea veniturilor au provenit din vânzările din Europa și oferă cea mai clară viziune până în prezent despre câți bani aduce unul dintre cele mai importante vaccinuri Covid.

Totuși, vaccinul a reprezentat puțin sub 4% din veniturile AstraZeneca pentru acest trimestru, nu a fost nici pe departe cel mai mare generator de venituri al companiei. Prin comparație, cel mai bine vândut produs, medicamentul împotriva cancerului Tagrisso, a adus vânzări de peste 1,1 miliarde de dolari în primul trimestru, potrivit NewYorkTimes.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

 1. Google, Amazon, FB, Apple etc și-au dublat averile de miliarde.

  Pfizer, AstraZeneca și-au dublat profitul

  Altfel spus: cei cu propaganda care au impus lagărul planetar adică paradigma lockdown-ului și-au dublat averile și cei care trebuie să ne vaccineze să scăpăm de lagăr incep să câștige masiv acum.

  Unii fac teroare ca să asigure cererea, alții fac vaccinul ca să asiugre oferta.

  How convenient.

 2. Povestea oilor covidioate!
  Stapanii le-au spus prima data oilor sa faca vaccinul experimental, ca cine nu il va face, va muri in chinuri groaznice, ca vor fi mormane de cadavre pe strazi, apocalipsa covid. Anti-vaccinistii sunt de vina! le-au spus ei.
  Au inceput sa apara reactiile adverse si unii din vaccinisti au mierlit-o, altii au scapat cu cate o paralizie sau ceva probleme neuronale. Stapanii, repede au cenzurat rapoartele, au fost platite televiziunile sa nu scape o vorba despre ce se intampla si din nou le-au cerut oilor sa se vaccineze, spunand ca la vaccinul experimental le protejeaza si nu vor face boala. Anti-vaccinistii sunt de vina!
  “Beneficiile sunt mai mari decat riscurile” le spuneau stapanii oilor. S-au dus oile iar la vaccinat, credule ca vor avea beneficii nebanuite. Nu mare le-a fost mirarea oilor, cand au inceput sa constate ca se imbolnavesc de covid si cu vaccinul facut.
  – Nu va faceti griji, le-au calmat stapanii. Vaccinul nu protejeaza dupa prima doza, numai dupa a doua. Anti-vaccinistii sunt de vina! S-au dus oile si au facut si a doua doza, cu incredere in cuvantul stapanirii. Unele insa, au ramas surprinse ca au facut covidul si dupa a doua doza.
  – Nu ati inteles nimic din stiinta, oi proaste ce sunteti, le-a admonestat stapanul. Vaccinul va protejeaza dupa 14 zile dupa ce ati facut a doua doza. Anti-vaccinistii sunt de vina!
  – Aaaa, au murmurat toate in cor…si au mers cu incredere, in continuare la vaccinare. Cand au inceput sa se imbolnaveasca si la o luna dupa a doua doza, oile au inceput sa murmure…
  – Cum ramane cu protectia? Ne imbolnavim in continuare…
  – Oi tembele ce sunteti, va speriati degeaba. Nu v-am spus ca vaccinul nu protejeaza complet? Vaccinul va protejeaza doar sa nu faceti o forma grava de covid. De imbolnavit, va veti imbolnavi in continuare, dar veti face o forma usoara. Anti-vaccinistii sunt de vina!
  – Aaam inteles, behaira ele bucuroase, bulucindu-se la coada la vaccin. Cand au aparut forme grave si chiar oi vaccinate ca la carte au facut covidul si au murit, oile deja isi invatasera lectia si urlara cu ura proletara: anti-vaccinistii sunt de vina!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...