ACTUALITATEAsociația Sf. Hristofor și ASCOR organizează a cincea ediție a colectei „Ajută...

Asociația Sf. Hristofor și ASCOR organizează a cincea ediție a colectei „Ajută la nevoie!”

Asociația pentru copii și bătrâni „Sfântul Hristofor” și Asociația Studenților Creștini Ortodocși din România, filiala București, organizează a cincea ediție a colectei „Ajută la nevoie!” destinată persoanelor fără posibilități materiale, informează un comunicat de presă.

Colecta se desfășoară în perioada 15 iunie – 22 iulie. Pot fi oferite donații în bani, dar și rechizite, alimente neperisabile sau produse igienice.

„Chiar dacă elevii sunt în vacanță și este o perioadă de concedii pentru mulți dintre noi, să nu uităm pe cei nevoiași care se confruntă în prezent cu lipsuri materiale și financiare din cauza scumpirilor la raft, la facturi și la carburanți. Aceștia au în prezent nevoi mai mari și își permit tot mai puține lucruri din cauza veniturilor zero sau foarte mici.
Nevoiașii ne așteaptă ca de fiecare dată să îi ajutăm din inimă și acum la nevoie.
Ajutați-ne să avem grijă de ei!
Cu ajutorul vostru, vom pregăti pachete cu rechizite școlare, alimente neperisabile (făină, mălai, orez etc.) și produse igienico-sanitare.”, transmit organizatorii.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Donații în bani pot fi făcute direct în contul Asociației Sfântul Hristofor, deschis la BCR, Sucursala Unirea.

CONT: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
TITULAR: Asociația Sf. Hristofor
Detalii de plată: „Ajut la nevoie!”

Donațiile materiale pot fi făcute la sediul ASCOR București:

Adresa: Str. Doamnei, nr. 18, Sector 3, București.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...