ACTUALITATEAsociația pentru bătrâni și copii „Sf. Hristofor” și ASCOR organizează colecta „Ajută...

Asociația pentru bătrâni și copii „Sf. Hristofor” și ASCOR organizează colecta „Ajută la nevoie”, ediția a IV-a de toamnă 2021

Asociația Asociația pentru copii și bătrâni Sfântul Hristofor, împreună cu ASCOR București, organizează colecta „Ajută la nevoie”, ediția a IV-a, dedicată familiilor nevoiașe aflate în evidența asociației din București și Ilfov.

Colecta se va desfășura între 16 septembrie – 15 octombrie 2021, au anunțat organizatorii, prin intermediul unui comunicat de presă.

Ca de-obicei, este nevoie de alimente neperisabile (făină, mălai, orez, ulei, zahăr, conserve, compoturi, pește, etc), produse igienice (săpun, șampon, pastă de dinți, detergent, soluții de curățare), dar și bani.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Produsele pot fi aduse la sediul ASCOR, până pe 15 octombrie, la adresa: Str. Doamnei, nr. 18, Sector 3, București.
Persoană de contact: Andrei – 0770 165 694.

Pentru donații în bani, se poate folosi contul: Asociației Sfântul Hristofor, cont deschis la BCR, Sucursala Unirea.

CONT: RO40 RNCB 0082 1466 5815 0001
Titular: Asociația Sf. Hristofor
Detalii de plată: „Ajut la nevoie!”

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...