duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEAsociația Neamunit a împlinit 8 ani

Asociația Neamunit a împlinit 8 ani

Asociația Neamunit, cunoscută pentru implicarea în diferite cauze caritabile și naționale, a împlinit pe 2 iulie, cu ocazia praznicului Sf. Ștefan cel Mare, 8 ani de viață.

„Astăzi, de praznicul Sfântului Voievod Ștefan cel Mare – ocrotitorul și patronul spiritual al Asociației noastre, se împlinesc 8 ani de NEAMUNIT.
Îndrăznim să ne ridicăm cu un steag mai sus și în continuare să luminăm calea în contra curentului acestui veac – nu vrem să intrăm în istorie ca fiind generaţia care a permis degradarea neamului nostru.
La mulți ani tuturor membrilor și prietenilor Asociației!
Excelsior Patria!”, au scris cei de la Neamunit pe pagina lor de facebook.
De-a lungul anilor, asociația condusă de Aureliu Surulescu a manifestat pentru apărarea valorilor naționale, dar s-a implicat și în cauze caritabile.

 

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Unul dintre cele mai cunoscute programe este „Ciorbițe pentru bunicuțe”, prin care tinerii se reunesc și gătesc pentru cei mai nevoiași dintre oameni, care primesc mâncarea gratuit.
De asemenea, Neamunit a sprijinit Referendumul pentru Familie, a ajutat elevi eminenți cu situații materiale dificile, dar a și organizat târguri pentru producători locali. 
Asociația Neamunit s-a manifestat public prin proteste adresate instituțiilor statului în probleme de interes civic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate