ACTUALITATEAsistentă medicală la Spitalul Militar Focșani a decedat de Covid, deși era...

Asistentă medicală la Spitalul Militar Focșani a decedat de Covid, deși era „imunizată” și cu a TREIA doză

Plutonier adjutant principal Mariana David (Mimi), asistentă la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Militar Focșani, a trecut la cele veșnice după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV2, a anunțat instituția medicală pe facebook.

„Îngerii să vegheze drumul lin către Dumnezeu, dragei noastre colege Mimi. Plutonier adjutant principal Mariana David (Mimi) a plecat mult prea repede dintre noi și de lângă familie. Va trăi mereu în inimile noastre!
Nu te vom uita niciodată! Odihnește-te în pace!”, au scris foștii săi colegi pe facebook.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În vârstă de 55 de ani, Mariana David s-a infectat recent cu noul virus, chiar dacă făcuse și a treia doză, așa-zisul „booster”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Din păcate, deși era vaccinată de trei ori, nu a reușit să treacă peste această boală. Era o femeie deosebită”, a precizat o colegă asistentă de la Spitalul Militar din Focșani, citată de Ediție de Vrancea.

Decesul său a fost confirmat și de Instituția Prefectului, pe baza datelor oferite de DSP Vrancea.

Recent, tot în Vrancea, s-a consumat tragedia avocatului Emanuel Dediu, care și-a pierdut mama, tata și bunica într-un interval foarte scurt, după vaccinare.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate