ACTUALITATEAsistentă medicală la Spitalul Militar Focșani a decedat de Covid, deși era...

Asistentă medicală la Spitalul Militar Focșani a decedat de Covid, deși era „imunizată” și cu a TREIA doză

Plutonier adjutant principal Mariana David (Mimi), asistentă la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Militar Focșani, a trecut la cele veșnice după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV2, a anunțat instituția medicală pe facebook.

„Îngerii să vegheze drumul lin către Dumnezeu, dragei noastre colege Mimi. Plutonier adjutant principal Mariana David (Mimi) a plecat mult prea repede dintre noi și de lângă familie. Va trăi mereu în inimile noastre!
Nu te vom uita niciodată! Odihnește-te în pace!”, au scris foștii săi colegi pe facebook.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În vârstă de 55 de ani, Mariana David s-a infectat recent cu noul virus, chiar dacă făcuse și a treia doză, așa-zisul „booster”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„Din păcate, deși era vaccinată de trei ori, nu a reușit să treacă peste această boală. Era o femeie deosebită”, a precizat o colegă asistentă de la Spitalul Militar din Focșani, citată de Ediție de Vrancea.

Decesul său a fost confirmat și de Instituția Prefectului, pe baza datelor oferite de DSP Vrancea.

Recent, tot în Vrancea, s-a consumat tragedia avocatului Emanuel Dediu, care și-a pierdut mama, tata și bunica într-un interval foarte scurt, după vaccinare.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...