ACTUALITATEArtistul Nicolae Voiculeț: Suntem loviți din interior de cei care s-au cocoțat...

Artistul Nicolae Voiculeț: Suntem loviți din interior de cei care s-au cocoțat de 30 de ani la putere, de cei care atârnă peste suferința unui neam căruia i-au confiscat libertatea și rostul. Trebuie să ne apărăm ultima baricadă, credința în Dumnezeu

Trăim vremuri marcate de ura față de credință și de atacuri împotriva identității naționale, a avertizat naistul Nicolae Voiculeț, spunând că trebuie să ne apărăm ultima baricadă, credința în Dumnezeu, de care depinde și libertatea poporului român.

Sub poleiala coclită suflată cu galben a democrației și a drepturilor omului inexistente, se operează fără anestezie pe inima unei națiuni îmbolnăvite la ordin, de către chirurgii sistemului care construiesc spitale ambulante din carton și dărâmă biserica credinței în Bunul nostru Dumnezeu!, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Nicolae Voiculeț.

Redăm integral apelul artistului:

„Suntem puțini cei rămași pe metereze și nu ne rămâne de făcut, decât să ne apărăm ultima baricadă care ne-a dăruit forța să dăinuim peste veacuri, credința în Dumnezeu! Numai de la credință pleacă libertatea poporului român, a cărui istorie nu a fost deloc liberă!

Acum noi asta avem de făcut.. s-o apărăm! Suntem loviți din interior de cei care s-au cocoțat de 30 de ani la putere, de cei care atârnă peste suferința unui neam întreg de oameni care nu-și mai găsesc liniștea, pentru că li s-a confiscat libertatea și rostul lor.

Simt cum trăiesc cea mai neagră perioadă a vieții mele, care e plină de ură împotriva Bisericii Lui Hristos, cu atacuri susținute împotriva identității naționale și blasfemie față de memoria eroilor și martirilor noștri din temnițele comuniste, cu oportunismul clasei politice corupte și depășite de realitatea dramatică în care au adus țara, cu degradarea morală colectivă impusă prin cultivarea batjocorii față de momente sfinte din istoria acestui neam, cu interzicerea actelor de cultură și de participare la pelerinajele sfinților noștri!

Simt mai mult ca oricând că se dorește cu orice preț, distrugerea celulei societății românești creștine, prin dezintegrarea familiei.

De aproape opt luni nu mai avem voie și ni se interzice de către sistemul de oprimare, să mai credem în Dumnezeu, în propria noastră condiție de român, în valorile și modele naționale, în tradiții și-n tot ceea ce ne asigura sănătatea identitară a poporului nostru. Vor doar să ne divizeze, să ne despartă și să ne împartă..!

Sub poleiala coclită suflată cu galben a democrației și a drepturilor omului inexistente, se operează fără anestezie pe inima unei națiuni îmbolnăvite la ordin, de către chirurgii sistemului care construiesc spitale ambulante din carton și dărâmă biserica credinței în Bunul nostru Dumnezeu!”, a scris Nicolae Voiculeț.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate