duminică, ianuarie 29, 2023
ACTUALITATEArtistul Dan Bittman: Pandemia ar putea dura ani. E o afacere excepțională

Artistul Dan Bittman: Pandemia ar putea dura ani. E o afacere excepțională

Sunt zeci de restaurante și de terase care funcționează ilegal în prezent, iar oamenii au început să facă petreceri pe ascuns, a spus, duminică, artistul Dan Bittman, în replica la anunțul lui Raed Arafat privind identificarea unei terase care funcționa ilegal în Centrul Vechi din București.

„Vreau să îl anunț pe domnul Arafat, că în cazul acestei terase mai sunt cel puțin 20-30 de restaurante. Sunt zeci de restaurante și nu numai în București, în toată țara”, a spus Dan Bittman, la Antena 3.

Declarația lui Bittman a fost făcută în replică la anunțul lui Raed Arafat privind o terasă care funcționa ilegal în Centrul Vechi.

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion și așa mai departe. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări. Pandemia ar putea dura ani de acum în colo. E o afacere excepțională”, a spus Dan Bittman.

Potrivit sursei citate, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a spus duminică, la Antena3, că terasa acoperită, unde oamenii stau „într-o bulă de plastic”, este interzisă, fiind considerată spațiu închis.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate