ACTUALITATEArtistul Dan Bittman: Pandemia ar putea dura ani. E o afacere excepțională

Artistul Dan Bittman: Pandemia ar putea dura ani. E o afacere excepțională

Sunt zeci de restaurante și de terase care funcționează ilegal în prezent, iar oamenii au început să facă petreceri pe ascuns, a spus, duminică, artistul Dan Bittman, în replica la anunțul lui Raed Arafat privind identificarea unei terase care funcționa ilegal în Centrul Vechi din București.

„Vreau să îl anunț pe domnul Arafat, că în cazul acestei terase mai sunt cel puțin 20-30 de restaurante. Sunt zeci de restaurante și nu numai în București, în toată țara”, a spus Dan Bittman, la Antena 3.

Declarația lui Bittman a fost făcută în replică la anunțul lui Raed Arafat privind o terasă care funcționa ilegal în Centrul Vechi.

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion și așa mai departe. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări. Pandemia ar putea dura ani de acum în colo. E o afacere excepțională”, a spus Dan Bittman.

Potrivit sursei citate, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a spus duminică, la Antena3, că terasa acoperită, unde oamenii stau „într-o bulă de plastic”, este interzisă, fiind considerată spațiu închis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite