luni, iunie 24, 2024
ACTUALITATEArhiepiscopia Tomisului și-a făcut TikTok. ÎPS Teodosie: Sunt bucuros să colaborez intens...

Arhiepiscopia Tomisului și-a făcut TikTok. ÎPS Teodosie: Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii. Vă voi da lumină din lumina lui Hristos și lumină din viața Bisericii

Înaltpreasfințitul Teodosie a anunțat pe Facebook faptul că Arhiepiscopia Tomisului are, începând de astăzi, pagină de TikTok:

„Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii pe TikTok, întrucât tinerii au cea mai mare nevoie de biserică, de păstori, de îndrumători.

Vă voi fi aproape tuturor, pentru că tinerii sunt viitorul nostru și au nevoie de lumină. Vă voi da lumină din lumina lui Hristos și lumină din viața Bisericii, care este maica neamului nostru românesc și maica tuturor oamenilor de pe fața Pământului.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Doamne ajută să colaborăm frumos! La mulți ani, iubiți tineri!“, a spus ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. purtatorul lui de cuvant parca era mare vaccinist, ca si ala de la patriarhie, acum va promova pe Hristos in plenul partidului comunist chinez. Intrebarea e, pe care Hristos?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE