miercuri, octombrie 4, 2023
ACTUALITATEArhiepiscopia Tomisului neagă acuzațiile aduse lui ÎPS Teodosie în scandalul deputatului Bălășoiu....

Arhiepiscopia Tomisului neagă acuzațiile aduse lui ÎPS Teodosie în scandalul deputatului Bălășoiu. Presa a „omis” să spună că în poveste este implicat un FOST călugăr exclus din BOR

Arhiepiscopia Tomisului neagă acuzațiile aduse lui ÎPS Teodosie în scandalul sexual în care este implicat fostul deputat PSD Aurel Bălășoiu și un fost călugăr, pe numele său Cristi Călin. Într-un comunicat de presă instituția transmite că ÎPS Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălășoiu, transmite Libertatea.

Potrivit acestui comunicat de presă, ÎPS Teodosie nu a avut legături cu fostul deputat PSD Aurel Bălășoiu, cu excepția slujbelor oficiate pentru un bolnav, servicii religioase la care a participat și Aurel Bălășoiu.

Actualul scandal în care a fost implicat pe nedrept ÎPS Teodosie a apărut după ce Cristi Călin (fost călugăr exmatriculat de la două Facultăți de Teologie) a prezentat public informații pentru Gândul potrivit cărora ÎPS Teodosie ar fi prezentat lui Aurel Bălășoiu un minor, vrând astfel să îl pedepsească pe Bălășoiu pentru o presupusă relație a acestuia cu unul dintre șoferii înaltului ierarh.

Amintim faptul că repectivul Cristi Călin este un personaj a cărui moralitate și bună-credință pot fi puse la îndoială, întrucît acesta a fost exclus din monahism și totodată exmatriculat de la două Facultăși de Teologie, el însuși recunoscând că a acționat sub presiunea frustrării, sentiment ce a deviat într-o formă de comportament incompatibilă cu morala creștină. De asemenea, în același comunicat de presă, se menționează faptul că acesta nu mai face parte din clerul Bisericii Ortodoxe Române, informație omisă de presa main-stream.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate