joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEArhid. Mihail Bucă face apel la rugăciune pentru copiii grav bolnavi de...

Arhid. Mihail Bucă face apel la rugăciune pentru copiii grav bolnavi de leucemie, internați la Fundeni alături fiica sa, Irene Ecaterina

Arhidiaconul Patriarhiei Române, Mihail Bucă, a făcut o postare pe Facebook în care a cerut urmăritorilor săi să se roage atât pentru fiica sa Irene, cât și pentru ceilalți copii bolnavi de leucemie, internați la secția de pediatrie a Spitalului Fundeni.

„Vă rog și vă îndemn să pomeniți după puterile voastre și să vă rugați cu multă dragoste pentru copiii internați la secția de Pediatrie Fundeni! Unii dintre ei se lupta cumplit cu boala! Așa cum ați făcut-o pentru Irene, vă rog să o faceți și pentru aceste suflete nevinovate! Domnul fie cu voi!”, a scris acesta.

Mihail Bucă este fondatorul și dirijorul Grupului Psaltic „Tronos” al Patriarhiei Române și tatăl a cinci copii. Fiica sa Irene Ecaterina a fost recent diagnosticată cu leucemie acută mieloblastică.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Diagnosticul pus de medicii Institutului Fundeni fiicei noastre nu ne dezarmează pentru că tot ei ne-au transmis că tratamentul ne-o poate reda pe Irene așa cum era înainte. Puterea noastră este Domnul Iisus Hristos, Mântuitorul și Salvatorul lumii. Însă, știm că și voi sunteți forța noastră”, a spus arhidiaconul, în apelul inițial de susținere pentru fetița lui.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Lăptișor de matcă crud și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Vestea despre diagnosticul fetiței s-a răspândit repede în comunitatea credincioșilor. În mănăstiri și parohii, dar și în casele credincioșilor, sunt înălțate zilnic rugăciuni pentru sănătatea și ajutorul micuței Irene-Ecaterina și a familiei ei.

La sfârșitul lunii mai, Corul „Evia” al Parohiei Brâncuși din Capitală a susținut un concert caritabil, intitulat „Alături de Irene”. Fondurile obținute în urma concertului au fost direcționate spre susținerea fiicei Arhidiaconului Mihail Bucă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Săptămâna trecută, comunitatea credincioșilor de la Biserica „Iancu Vechi – Mătăsari” din Capitală a strâns 4.000 de lei pentru Irene Ecaterina, sumă la care aceștia au adăugat și sprijin financiar oferit prin virament bancar în contul deschis pe numele fetiței. Inițiative similare au avut loc la mai multe parohii din Capitală.

Dacă doriți să susțineți financiar familia arhidiaconului Mihail Bucă, o puteți face în conturile deschise de mai jos:

Banca: Banca Comercială Română (BCR)
Beneficiar: Constantin Irene Ecaterina
Cont RON: RO09RNCB0087171024460002
Cont EURO: RO79RNCB0087171024460003
Cont USD: RO52RNCB0087171024460004

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE