OPINIIApel la unitate. Nu mai e timp!

Apel la unitate. Nu mai e timp!

Verva cu care aparatul internațional de propagandă al noii ordini mondiale își împroașcă țintele, a atins cote alarmante. Tot mai mulți oponenți ai sistemului totalitar medical sunt supuși oprobiului public. Cenzura și propaganda, au devenit, fără vreo diferență, ceea ce făceau prin anii ’50 – ‘60 agitatorii comuniștilor la noi în țară. Aceștia erau propagandiștii de serviciu ai regimului totalitar comunist care „desfășurau cea mai eficace muncă politică de masă”[1].

Astăzi, asistăm la o înghesuială teribilă de întărire a rândurilor de agitatori mass-media, slugi credincioase ale banului… nu ale stăpânului lor, necunoscut de facto. Și nu-i de mirare: beneficiile sunt grase comparativ cu ce sărăcie bate prin trusturile de presă oneste, minoritare și tot mai obscure pe motoarele de căutare. Tot astăzi, controlul virtual a dobândit valențe dintre cele mai „sofisticate”, încât adevărul devine estompat, aproape inaccesibil. Și acesta e doar începutul vâltorii în care omul liber, democrat, este aruncat fără avertisment.

Nu se mai poate vorbi în prezent despre libertatea presei. Fiecare trust mediatic important a devenit untrust. Însă ca un blestem subtil și neștiut, nu naște îngrijorări prea mari în rândul consumatorilor de presă: fake sau false news. Evident, nici pe plan politic lucrurile nu stau diferit, indiferent de ogradă: națională, europeană sau globală. De pildă, la nivelul Parlamentului European, Consiliului Europei și Comisiei Europene, propagandiștii propun legi și regulamente bizare, prin care tot ceea ce era fundamental odinioară în Uniune, este călcat provocator în picioare. Cu frecvență zilnică, propunerile legislative înlocuiesc și anulează orice demers democratic anterior. Drepturile și libertățile cetățenilor europeni sunt tot mai rebegite de totalitarismul medical, alimentar, comercial, relațional și nu numai. Noul comunism, pare unanim acceptat de statele membre, prin formele proprii de guvernare, strict socialiste. Este fără precedent la nivelul vechiului continent. Deloc întâmplător, parcă toate planetele s-au aliniat. Oricât ne-am căzni să credem, aici nu poate fi vorba despre voia popoarelor, ci despre voia dirijată cu precizie, din umbră, de promotorii marii resetări, la rândul lor membri ai unei entități de tip partinic, interesată de controlul mondial. O forță evident malefică, un dirijor al guvernelor lumii, fără chip, dar cu interese similare ale unui super-partid, propagând ideologii politice mincinoase, promițând și propunând un nou program de guvernare… mondială. Condițiile? Sumbre desigur, radicale: de la deții nimic, trăiești fericit, la omul upgradat, posesor de inteligență superioară, pus exclusiv în slujba super-partidului și până la decimarea populației „subversive”. Iar strategia fricii și a dezbinării, este semnalul intenției acestui… partid. Ruperea în două pare prerogativa numărul unu a noii orânduiri. Am ajuns să ne autointitulăm vacciniști, ori antivacciniști, deși cu toții suntem oameni, cu familii, sentimente, valori, credințe, inteligență și discernământ propriu, diverși și mai ales liberi, așa cum ne-a creat Dumnezeu. Demonstrându-se în fapt că avem enorm de multe lucruri în comun, care ne unesc.

Vremurile de pe urmă par să bată la ușa încuiată a omenirii, iar noul super-partid înghite cheia, mizând pe panică, dezbinare și pe pierderea a cât mai mulți dintre noi. Reacțiile, atunci când apar, nu numai că nu sunt proporționale cu gravitatea faptelor, a interdicțiilor în care suntem împinși, dar multe vin la antipod. Adică sunt ale celor interesați, ori manipulați de cei interesați, care se întorc aproape robotizat, împotriva oponenților acestor noi măsuri totalitare. Pe acest fond, relațiile interumane s-au deteriorat considerabil, și starea aceasta nu poate duce decât la conflicte mai mari! Este tocmai ce vrea super-partidul.

Numai prin unitate și prin dragostea de aproape putem să luptăm pentru viitorul nostru și al copiilor noștri, lăsând prejudecățile de-o parte și învățând să conviețuim mai bine, mai unitar. Când trebuie să facem front comun pentru abuzuri și încălcări ale drepturilor noastre, să avem reacție. E clar că nu putem gândi cu toții la fel, dar să înțelegem că viitorul este al copiilor noștri sau deloc. Iar astăzi, noi suntem la cârmă. Guvernanții, angrenaje mici ale super-partidului, au demonstrat ce intenții au cu ei, chiar și numai prin felul cum i-au traumatizat și bulversat, prin modul de derulare a educației din ultimii doi ani, dar și prin vaccin, purtarea măștii, distanțarea socială, etc. Pentru ei e mai rău ca oricând, nemaisocotind că învățământul e în „confuzie cronică” de 31 de ani.

Pe lângă acest fapt, o mare parte dintre părinții acestora, stau astăzi sub amenințarea pierderii locurilor de muncă. Ironic denumitul certificat verde, devine tot mai aproape de o realitate totalitară generalizată, de controlul absolut, de transformarea noastră ființială și pierderea libertății, dar și de adevărul rostit cu două mii de ani în urmă de Sfântul Apostol Ioan Teologul: „Nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei”[2].

Nu mai e timp. Ce mai putem spera din acest demers fără precedent al celor care ne conduc spre groapa mondială și controlul total? Doar împreună putem fi o forță de care guvernanții și media lor aservită să nu poată face abstracție… Să ieșim în stradă, să ne adunăm acolo unde acum mai bine de 30 de ani se striga „vom muri și vom fi liberi” să le spunem celor ce iau decizii și adoptă legi pentru noi, nu neapărat prin slogane, ci mai ales prin numărul și unitatea noastră, că nu le vrem nici certificatele, nici dictatura. Să le smulgem viața și viitorul copiilor noștri înapoi.

Redacția

[1] Ziarul „Flamura Prahovei” seria II, anul VIII, nr. 1065 – marți 28 iunie 1955, pag. 3.

[2] Apocalipsa – cap. 13, vers. 17

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...