ACTUALITATEANTIALERGIC NATURAL ETAMINYS - evaluare la șapte ani în România

ANTIALERGIC NATURAL ETAMINYS – evaluare la șapte ani în România

Rare sînt produsele naturale eficiente în alergia indusă de polen. Etaminys este unul dintre ele și probabil de top, după experiența acumulată. Are rezultate prompte și fără efecte secundare.

L-am lansat în România în 2014 când îl producea compania franceză Cevrai. Din 2017 am avut onoarea de a prelua producerea exclusivă. Ca orice început, a avut dificultățile lui. În primul an vânzarile au fost de ordinul sutelor de bucăți. Dar ne-am bucurat că peste 90% dintre utilizatori au înregistrat un succes total.

În anii care au urmat, vânzarile au crescut. În total am vândut aproximativ 5.000 de bucăți, cifră care ne-a permis o apreciere statistică. Dacă la lansare am vorbit de succes la 87% din cazuri după un studiu din anii ‘90, azi apreciem că cifra depășește 93%.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Etaminys are foarte mare eficiență și în cazul Ambroziei.

De asemenea lucrează și față de alergia la venin de albine, venin de viespe, praf de casă, și într-o alergie mai deosebită, cea aquagenică.

Nu e activ în alergiile alimentare.

Cum administrăm Etaminys: la copii de 2 ori pe zi câte 2-3 picaturi; la adulți de 3 ori câte 3-5 picături. Când începem preventiv cu o lună înainte de apariția polenurilor florale, se accentuează atenuarea manifestărilor cunoscute anterior.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media

Cazuri speciale: la unele persoane a trebuit să adaptăm drastic dozele. Pentru câțiva am scăzut la o picatură într-o cană, din care să bea câte o gură repetat. Iar pentru alții am recomandat creșterea la 6 administrări pe zi, înainte și dupa mese câte 5 picături.

Insuccese: două cazuri notabile. Un român mutat în Spania, care în țară nu a fost alergic la polen. În Spania a devenit alergic, în contextul schimbărilor de viață, mediu, alimentație. A reieșit și că în Spania s-a apucat de fumat narghilea, iar ulterior s-a instalat alergia.

O altă situație: o doamnă și fetița ei. Mama în tinerețe a făcut un tratament exagerat cu antibiotice în urma căruia s-a instalat o poli-alergie. La fetiță e posibil să fie o problemă de transmitere genetică sau energetică de tip informațional-emoțional.

Am preferat să oferim Etaminys la fel cu toate produsele noastre, pe relație directă cu utilizatorul final, ci nu prin magazine. Astfel le putem explica oamenilor cum să le utilizeze, adaptat nevoilor personale. Așa au revenit cel mai frumos starea de bine și zâmbetele.

Dr. Cristina Aoșan

Comisia pt medicină alternativă a Ministerului Sănătății din România, membru

Comisia de Apiterapie a Apimondia, membru

https://www.melidava.ro/etaminys.html

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...