ACTUALITATEAndy Ngô, victimă a stângii radicale, a vorbit despre fuga din America:...

Andy Ngô, victimă a stângii radicale, a vorbit despre fuga din America: „Nu mai sunt în siguranță”

Andy Ngô, un jurnalist conservator care a fost redactor la „The Post Millenial”, este acum autorul bestsellerului „Demascarea: În interiorul planului radical al Antifa de a distruge democrația”.

În nou carte, Ngô vorbește nu numai despre istoria Antifa atât în interiorul cât și în afara Statelor Unite, ci și propriile experiențe care înglobează ceea ce el descrie ca o comunitate organizată de anarhiști radicali, de stânga.

Opozanții au încercat să blocheze publicarea cărții

Într-o postare recentă pe Twitter, Ngô, în vârstă de 33 de ani, precizează că opozanții au încercat să oprească publicarea cărții. Powell’s Books, o celebră librărie din Portland, a optat pentru a nu vinde lucrarea după ce angajații sindicatelor au protestat împotriva lui Ngô „și a tot ceea ce reprezintă el”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Jurnalistul a fost hărțuit de Antifa

De-a lungul timpului, Andy Ngô a suportat numeroase atacuri fizice din partea unor agresori asociați cu mișcarea Antifa și s-a trezit cu străini în fața casei lui și a părinților, conform informațiilor publicate în cartea sa.

La începutul acestui ani, Ngô a părăsit țara, din cauza amenințărilor pe care le primea și a „escaladării preocupărilor de siguranță”, potrivit unei declarații a sa pentru Fox News.

Ngô a devenit interesat de Antifa după rezultatul alegerilor prezidențiale din 2016, a spus el. Acesta era student jurnalist la Universitatea de Stat din Portland, însărcinat să lucreze în noaptea alegerilor din 2016. A spus că ceea ce a văzut l-a șocat.

Tânărul a descris cum manifestanții au coborât în ​​centrul orașului Portland, cu fața acoperită și „îmbrăcați din cap până în picioare în negru”. Mai precizează că protestatarii aveau răngi și ciocane.

Ngô mai notează în cartea sa: „Aceștia au fost descriși ca eroi care își protejează comunitățile, deoarece poliția nu protejează oamenii, deoarece poliția este rasistă și homofobă”.

În 2019, Ngô a fost atacat de o mulțime de membri mascați ai Antifa și a trebuit să fie spitalizat, unde a aflat că a suferit o hemoragie craniană, potrivit FoxNews.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Și noi avem Tinerii mânioși, o organziație radicală foarmată la Cluj de activiști finanțați de ONGuri. Ar trebui să se realizeze niște cercetări despre acești indivizi, conduși de un solist trompetist într-o formație de rock alternativ, un deputat, dintr-un partid cu ”oameni noi”, care a mâncat din gunoiul parlamentului și care în timpul liber murdărește cu grafitiuri extremiste clădirile istorice din centrul Clujului, un activist ecologist de profesie sau actori și interpreți de stand up comedy, unul dintre ei a amenințat creștinii într-o emisiune tv că le-ar da foc în biserici. Acești tineri mânioși au ocupat cu forța o sală în clădirea centrală a UBB Cluj prin 2012, au stat acolo o săptămână ilegal făcând scandal și degradând bunul public. Când au venit jandarmii să-i scoată afară au urlat că România e stat polițienesc. Au fost lăsați în pace chiar dacă au conturbat activitatea instituției. Au făcut zgomot și agitație zi și noapte. Erau în jur de 60 de activiști, 30 ziua, 30 nopatea. Se cânta la trompetă, se țineau cuvântări etc. Unii profesori din Ubb i-au aplaudat și încurajat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT