duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Mesajul lui Andrei Burcă înaintea meciului Slovacia - România: Pentru...

VIDEO | Mesajul lui Andrei Burcă înaintea meciului Slovacia – România: Pentru mine, credința ortodoxă înseamnă foarte mult. Dacă îl am pe Dumnezeu în spate mă simt puternic și știu că drumul pe care merg este cel mai bun

Andrei Burcă și Edi Iodănescu au susținut o conferință de presă înaintea meciului Slovacia – România. La întreăbrile jurnaliștilor, ambii și-au mărturisit valorile creștin-ortodoxe, potrivit ProSport.

Credința selecționerului s-a răsfrânt și asupra Tricolorilor, care au adoptat un discurs similar la acest turneu final.

„Nu am vrut să vorbesc despre credința mea, pentru că sunt lucruri intime, nu pentru că m-am temut că voi fi judecat de cineva.

Fiecare are gândirea lui, dar suntem un popor creștin, apropiat de Dumnezeu. Nu știu dacă echipa a preluat de la mine sau nu, dar are un discurs similar și mă bucur. Ne dorim să avem jucător de la Dumnezeu și nu ascund asta!”, a spus Edi Iordănescu.

Andrei Burcă: Suntem un popor creștin. Eu mă identific cu Biserica Ortodoxă

La rândul său, Andrei Burcă a spus că are încredere în Dumnezeu și mereu i-a simțit prezența în viața sa.

„Nu am nicio superstiție înainte de meci. Îmi spun doar rugăciunile și vreau să fie totul pus la punct, în ordine, acolo unde mă schimb, ca să mă simt confortabil mental.

Pentru mine, credința ortodoxă înseamnă foarte mult. Dacă îl am pe Dumnezeu în spate mă simt puternic și știu că drumul pe care merg este cel mai bun”, a mai mărturisit fotbalistul.

Când a fost întrebat de preotul chemat de Edi Iordănescu în cantonamentul Tricolorilor, Andrei Burcă a precizat:

„Suntem un popor creștin. Eu mă identific cu Biserica Ortodoxă. Atât cât îl am pe Dumnezeu în spate și îmi iubesc valorile și principiile nu poate să se întâmple nimic rău în viața mea”, a zis fundașul Naționalei.

Șansele Naționalei României de a se califica în optimile Euro 2024 sunt destul de mari, după ce Tricolorii au învins Ucraina în debutul competiției. Un egal cu Slovacia ar înseamna o calificare aproape sigură.  În cealaltă partidă, Ucraina va înfrunta selecționata Belgiei. Deși toate cele patru echipe au câte 3 puncte, România beneficiază de un golaveraj ce îi crește considerabil șansele de calificare.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE