ȘTIRIAnaliza celor 89 de decese postvaccinare anti-Covid: 12 oameni au murit, în...

Analiza celor 89 de decese postvaccinare anti-Covid: 12 oameni au murit, în medie, la 14 zile după rapel

77 de persoane au decedat, în medie, la 23 de zile după prima doză de vaccin antiCovid. Dintre cele 77 de persoane, 76 au fost confirmate cu Covid-19, în medie, la 12 zile după administrarea primei doze, iar o persoană a efectuat prima doză de vaccin la 14 zile după confirmarea infecției, spune Institutul Național de Sănătate Publică într-o luare de poziție emisă miercuri, 24 martie.

Institutul Național de Sănătate Publică (INSP) a emis o luare de poziție în care dă detalii despre oamenii vaccinaţi antiCovid care au murit, după ce marți a apărut un document în care apărea numărul de 89 de decese post vaccinare.

Iată ce spune INSP:

În intervalul 1 ianuarie – 14 martie 2021, la nivel național au fost înregistrate 89 de decese în rândul persoanelor confirmate cu virusul SARS CoV-2 și care au fost vaccinate. 12 dintre acești oameni primiseră ambele doze de vaccin, spune Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

77 de persoane au decedat, în medie, la 23 de zile după prima doză de vaccin antiCovid. De asemenea, 76 de persoane dintre acestea au fost confirmate cu Covid-19, în medie, la 12 zile după administrarea primei doze, iar o persoană a efectuat prima doză de vaccin la 14 zile după confirmarea infecției.

12 persoane vaccinate cu a doua doză de vaccin antiCovid au decedat, în medie, la 14 zile după administrarea rapelului, iar diagnosticul de Covid-19 a fost stabilit, în medie, la 10 zile după a doua doză.
Media de vârstă a persoanelor decedate este de 72 de ani, toate având în istoricul medical comorbidități.

Analiza datelor arată că nu există nicio legătură directă între vaccinare și deces, susține INSP într-o luare de poziție emisă miercuri, 24 martie. Având în vedere timpul scurs de la data vaccinării la data confirmării cu infecție SARS CoV-2, vaccinarea acestor persoane nu a asigurat protecția optimă în fața infecției, spune INSP.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...