ACTUALITATEAnalistul Ion Cristoiu: Iohannis vrea să reia ambițiile lui Ceaușescu. Să fie...

Analistul Ion Cristoiu: Iohannis vrea să reia ambițiile lui Ceaușescu. Să fie constructor cu “C” și să rămână în istoria României

Președintele Klaus Iohannis a început deja campania electorală pentru alegerile parlamentare, dând impresia că dorește să reia ambițiie lui Ceaușescu de a construi România, a spus analistul Ion Cristoiu, duminică seară, la un post TV.

Ion Cristoiu consideră că președintele Iohannis merge pe retorica „cât a făcut Ceușescu într-o zi noi nu am reușit să facem în 30 de ani”.

„Se reia ambiția construcțiilor parcurilor, metrourilor. Semnalul trimis românilor este ăsta: Am început spitalul! El nu început… Ambiția nu este a lui Orban, ci a lui Iohannis. Să fie constructor, cu „C” mare. Să rămână în istoria României”, a spus Cristoiu la postulTV AlephNews.

Potrivit lui Cristoiu, președintele Iohannis sugerează că urmează „o guveranare a marilor construcții”.

Reamintim că președintele Iohannis a participat, săptămâna trecută, la inaugurarea magistralei de metrou din Drumul Taberei.

Două zile mai târziu, Iohannis a participat la inaugurarea unui nou tronson din Autostrada Transilvania, dând semnalul că „trebuie să se lucreze mai repede”.

Luni, Iohannis dorește să se plimbe cu trenul, de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite