News ȘTIRI Analistul Ion Cristoiu: Iohannis vrea să reia ambițiile lui Ceaușescu. Să fie...

Analistul Ion Cristoiu: Iohannis vrea să reia ambițiile lui Ceaușescu. Să fie constructor cu “C” și să rămână în istoria României

Președintele Klaus Iohannis a început deja campania electorală pentru alegerile parlamentare, dând impresia că dorește să reia ambițiie lui Ceaușescu de a construi România, a spus analistul Ion Cristoiu, duminică seară, la un post TV.

Ion Cristoiu consideră că președintele Iohannis merge pe retorica „cât a făcut Ceușescu într-o zi noi nu am reușit să facem în 30 de ani”.

„Se reia ambiția construcțiilor parcurilor, metrourilor. Semnalul trimis românilor este ăsta: Am început spitalul! El nu început… Ambiția nu este a lui Orban, ci a lui Iohannis. Să fie constructor, cu „C” mare. Să rămână în istoria României”, a spus Cristoiu la postulTV AlephNews.

Potrivit lui Cristoiu, președintele Iohannis sugerează că urmează „o guveranare a marilor construcții”.

Reamintim că președintele Iohannis a participat, săptămâna trecută, la inaugurarea magistralei de metrou din Drumul Taberei.

Două zile mai târziu, Iohannis a participat la inaugurarea unui nou tronson din Autostrada Transilvania, dând semnalul că „trebuie să se lucreze mai repede”.

Luni, Iohannis dorește să se plimbe cu trenul, de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate