luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEAnalistul George Friedman: SUA controlează cursul războiului în Ucraina și Ucraina este...

Analistul George Friedman: SUA controlează cursul războiului în Ucraina și Ucraina este ostatica intereselor americane

Ucraina depinde de Statele Unite ale Americii (SUA) în ceea ce privește cursul războiului cu Rusia, notează analistul american George Friedman într-un articol publicat pe siteul său, Geopolitical Futures.

El afirmă că în timp ce SUA poate livra armament Ucrainei o perioadă îndelungată de timp, implicarea Kievului este limitată de viețile omenești pierdute.

„În final SUA controlează cursul războiului din Ucraina și deci Ucraina este ostatica intereselor americane. Dar pentru că pentru Ucraina sunt vieți la mijloc, există o limită de durată și intensitate până la care poate duce războiul.

Scopul Americii este să țină trupele rusești cât mai la est posibil, departe de NATO. Scopul Rusiei este să recaptureze întreaga Ucraină”, a scris Friedman.

Analistul american consideră că producția de armament este crucială și că la acest capitol SUA domină. Dacă Rusia nu va putea să ajungă, „rapid” la același nivel, va trebui să facă concesii, chiar majore, notează el, indiferent de cine va comanda trupele din Ucraina.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. @Bibicu. Și totuși are dreptate. Rușii trebuie ținuți cât mai departe, iar Rusia vrea toată Ucraina. Singura soluție e cedarea de teritorii; dar chiar și dacă ucrainenii ar fi de acord, rușii tot ar inventa scuze pt ca războiul să continue sau ar sabota negocierile de pace.

  2. Tâlharii or să dispară. Vreme de secole au exportat in jurul lor hoţia. După ce au ocupat țările şi au măcelărit popoarele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate