sâmbătă, decembrie 2, 2023
ACTUALITATEAnaliștii de la Goldman Sachs toarnă APĂ RECE peste panicarzii de serviciu:...

Analiștii de la Goldman Sachs toarnă APĂ RECE peste panicarzii de serviciu: Varianta Delta reprezintă un risc gestionabil

Analiștii Goldman Sachs arată că răspândirea variantei Delta în Europa reprezintă un „risc gestionabil” pentru Bătrânul Continent, informează un document publicat pe 25 iunie.

„Răspândirea variantei Delta în întreaga Europă a crescut îngrijorarea cu privire la faptul că un val reînnoit de infecții ar putea încetini redeschiderea și ar putea influența perspectiva economică a zonei euro. Folosind un cadru simplu motivat de modele epidemiologice standard, analizăm împreună sfera unor noilor focare în condițiile imunizării în masă în curs, a măsurilor de atenuare și a efectelor meteorologice. În timp ce incertitudinea este mare, analiza noastră sugerează că există riscul creșterii infecțiilor în zona euro mai târziu în vară și în lunile de iarnă, având în vedere transmisibilitatea ridicată a tulpinei delta.

Acestea fiind spuse, analiza noastră sugerează că riscul unor presiuni puternice ascendente asupra spitalizărilor Covid a scăzut brusc, având în vedere nivelurile ridicate și în continuă creștere a imunității colective în întreaga Europă. Presupunând că factorii de decizie politică rămân în primul rând axați pe limitarea spitalizărilor, prin urmare, credem că varianta delta prezintă un risc gestionabil pentru redeschidere și viziunea noastră constructivă asupra redresării europene”, notează cei de la Goldman Sachs.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Într-un segment separat, cei de Goldman Sachs afirmă că și în cel mai negru și improbabil scenariu – în care toate persoanele vulnerabile s-ar infecta cu noua variantă – presiunea pe sistemele medicale ar fi comparabilă cu ceea ce s-a întâmplat, deja, până acum.

Cu toate acestea, Goldman Sachs scrie „riscul pentru suprasolicitarea spitalicească de acum înainte este mult mai mic decât a fost vreodată începând cu februarie 2020”.

Aceste estimări, care vin dintr-o sursă extrem de competentă, contrazic „predicțiile catastrofice” făcute de anumiți experți în ceea ce privește valul 4.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„În Unitatea de Primiri Urgențe au început deja să apară primele cazuri confirmate chiar cu Delta. În momentul de față, camera de gardă are cam 200-300 de prezentări. La 200-300 de prezentări zilnic, în momentul în care vor apărea pacienții COVID-pozitivi, care trebuiesc izolați de restul, va fi din nou măcel”, spunea recent, dr.Fiorela Mitoiu, la Digi24.

La fel, Octavian Jurma făcea previziuni catastrofale: „Valul 4 ne va lua prin surprindere, relaxați, fără teste la hotare și fără vaccin în hambare. Marea majoritatea celor care vor muri în valul 4 fac acum această alegere refuzând să se vaccineze. Când ne va apucă și pe noi panică după vaccin, că pe indieni, nu o să putem cere înapoi dozele vândute țărilor care își vaccinează cetățenii. Mai simplu: în septembrie când va începe furtună Delta, va fi prea târziu să regreți că nu te-ai vaccinat (sau nu ți-ai vaccinat părinții sau copiii) în iunie sau iulie. Și mai simplu: vara se seamănă imunitatea care dorești să o recoltezi la toamna”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate