ACTUALITATEAna Maria Popescu a avut dreptate: Pe paginile presei sportive Gigi Becali...

Ana Maria Popescu a avut dreptate: Pe paginile presei sportive Gigi Becali domină, deși fotbalul românesc a EȘUAT lamentabil în Europa. Olimpicii de la Tokyo, ignorați

„Aur pentru România” sau „Medalie pentru România” au fost câteva dintre titlurile pline de emfază ale presei în aceste zile, ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo.

Cu toate acestea, nu este loc pentru cei care reprezintă România la Jocurile Olimpice. Pe principalele siteuri de sport domină…Gigi Becali.

„Pe pagina GSP de azi, expresia „Gigi Becali” apare de 14 ori, iar imaginea lui de 6 ori.
Pe pagina Digisport de azi, expresia „Gigi Becali” apare de 12 ori, iar imaginea lui tot de 6 ori.
Pe pagina Sport.ro de azi, expresia „Gigi Becali” apare de 25 de ori, iar imaginea lui de 14 ori.
Pe pagina Prosport de azi, expresia „Gigi Becali” apare de 27 de ori, iar imaginea lui de 8 ori.
Niciunul dintre olimpicii români, medaliați sau nu, nu are dreptul la mai mult de o imagine”, a contabilizat profesorul clujean Ciprian Mihali.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Această situație apare în contextul în care joi seară, toate echipele românești participante în Cupele Europene au fost ELIMINATE în primul tur preliminar. Deci, nici măcar nu au ajuns să joace în competițiile propriu-zise!

FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi Sf. Gheorghe au fost eliminate de echipe din Kazahstan, Albania și Slovacia. Fotbalul românesc mai are doar o reprezentantă în competițiile europene, pe CFR Cluj.

Reamintim că vicecampioana olimpică Ana Maria Popescu (Brânză) a venit de la Tokyo și a lansat critici dure la adresa autorităților și a presei sportive față de felul cum gestionează sportul românesc.

Campioana noastră a fost jignită pentru poziția ei de către un politician PNL – care și-a dat demisia ulterior – , de CTP și de ziariști de la Gazeta Sporturilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...