ACTUALITATEAmy Coney Barrett, judecătoarea propusă de Donald Trump la Curtea Supremă a...

Amy Coney Barrett, judecătoarea propusă de Donald Trump la Curtea Supremă a SUA, a venit la ceremonia de la Casa Albă împreună cu soțul său și cei șapte copii

Preşedintele Donald Trump a anunţat, sâmbătă, nominalizarea judecătoarei Amy Coney Barrett la Curtea Supremă, nominalizare care trebuie confirmată de Senat, transmite AFP, citată de Agerpres.

“În această seară am onoarea să o nominalizez la Curtea Supremă pe una din juristele cele mai strălucite şi mai talentate ale ţării” a afirmat preşedintele Donald Trump, evidenţiind “loialitatea impecabilă” a lui Barrett faţă de Constituţie. “O să vă descurcaţi fantastic”, s-a adresat preşedintele american judecătoarei, care se afla în apropierea sa.

La rândul său, Amy Coney Barrett a subliniat că este pregătită să facă față acestei provocări cu mult curaj.

„Nu mi-am imaginat niciodată că mă voi regăsi în această poziție, dar acum că sunt, vă asigur că voi face față provocării atât cu umilință, cât și curaj”, a declarat Amy Coney Barrett, adăugând: „Iubesc Statele Unite şi iubesc Constituţia SUA”.

Amy Coney Barrett a venit ceremonia de la Casa Albă însoțită de întreaga familie, soțul său și cei șapte copii.

Liderul de la Casa Albă a estimat că nominalizarea judecătoarei Barrett va fi confirmată rapid de către Senat.

Audierile ar urma să înceapă pe 12 octombrie, fiind de aşteptat ca votul în Senat să aibă loc la sfârşitul lunii octombrie, cu câteva zile înaintea scrutinului prezidenţial din 3 noiembrie, conform informaţiilor apărute în presa americană.

Amy Coney Barrett a fost nominalizată la Curtea Supremă de Justiție a SUA după decesul judecătoarei Ruth Bader Ginsburg.

 

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate