News ȘTIRI Amy Coney Barrett, judecătoarea propusă de Donald Trump la Curtea Supremă a...

Amy Coney Barrett, judecătoarea propusă de Donald Trump la Curtea Supremă a SUA, a venit la ceremonia de la Casa Albă împreună cu soțul său și cei șapte copii

Preşedintele Donald Trump a anunţat, sâmbătă, nominalizarea judecătoarei Amy Coney Barrett la Curtea Supremă, nominalizare care trebuie confirmată de Senat, transmite AFP, citată de Agerpres.

„În această seară am onoarea să o nominalizez la Curtea Supremă pe una din juristele cele mai strălucite şi mai talentate ale ţării” a afirmat preşedintele Donald Trump, evidenţiind „loialitatea impecabilă” a lui Barrett faţă de Constituţie. „O să vă descurcaţi fantastic”, s-a adresat preşedintele american judecătoarei, care se afla în apropierea sa.

La rândul său, Amy Coney Barrett a subliniat că este pregătită să facă față acestei provocări cu mult curaj.

„Nu mi-am imaginat niciodată că mă voi regăsi în această poziție, dar acum că sunt, vă asigur că voi face față provocării atât cu umilință, cât și curaj”, a declarat Amy Coney Barrett, adăugând: „Iubesc Statele Unite şi iubesc Constituţia SUA”.

Amy Coney Barrett a venit ceremonia de la Casa Albă însoțită de întreaga familie, soțul său și cei șapte copii.

Liderul de la Casa Albă a estimat că nominalizarea judecătoarei Barrett va fi confirmată rapid de către Senat.

Audierile ar urma să înceapă pe 12 octombrie, fiind de aşteptat ca votul în Senat să aibă loc la sfârşitul lunii octombrie, cu câteva zile înaintea scrutinului prezidenţial din 3 noiembrie, conform informaţiilor apărute în presa americană.

Amy Coney Barrett a fost nominalizată la Curtea Supremă de Justiție a SUA după decesul judecătoarei Ruth Bader Ginsburg.

 

 

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate