News Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, critică presa care face lobby pentru Huawei. Hotnews...

Ambasadorul SUA, Adrian Zuckerman, critică presa care face lobby pentru Huawei. Hotnews a publicat articole plătite de gigantul controlat de Partidul Comunist Chinez

Ambasadorul SUA la București, Adrian Zuckerman, critică presa din România care face lobby Huawei prin intermediul unui articol publicat pe siteul instituției.

Acesta critică publicațiile românești care publică articolele de lobby plătite de Huawei.

„Este de neînțeles că un român poate pleda pentru Huawei sau pentru comuniștii chinezi. Este și mai mult de neînțeles că unele publicații românești cedează atât de ușor puterii atotputernicului RON și publică propagandă pentru aceste entități corupte și pentru comuniști”, a scris Zuckerman, citat de G4Media.

Printre publicațiile din România la care face referire Zuckerman se numără și Hotnews.ro, care a postat două articole plătite de Huawei, entitate controlată de Partidul Comunist Chinez.

Primul articol a fost: „Momentul 5G: de ce internetul pe care îl vei avea tu pe telefon va fi doar vârful unui aisberg care definește următorul deceniu​” – pe 31 august.

Cel de-al doilea s-a intitulat: „Despre mituri și dezinformare în tehnologie. De ce nu sunt periculoase pentru corpul uman radiațiile emise de telefoane și stațiile 5G”, publicat de Hotnews pe 7 septembrie.

De asemenea și g4Media rula, la începutul lunii septembrie, un spot de promovare Huawei.

Sursa: Captura G4media

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 4.000 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Cele mai citite

Articole relaționate