sâmbătă, februarie 4, 2023
ACTUALITATEAlternativa Dreaptă a sesizat Avocatul Poporului în privința adoptării certificatului verde

Alternativa Dreaptă a sesizat Avocatul Poporului în privința adoptării certificatului verde

Alternativa Dreaptă a anunțat că a sesizat Avocatul Poporului cu privire la instituirea obligativității certificatului verde.

În opinia celor de la Alternativa Dreaptă, amendamentul prin care exercitarea drepturilor fundamentale ar putea fi condiționată de certificatul verde „reprezintă un atac fără precedent asupra drepturilor și libertăților cetățenești și contravine Constituției României”.

„Astăzi, 23.09.2021, Alternativa Dreaptă a sesizat Avocatul Poporului cu privire la instituirea obligativității certificatului digital.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Considerăm că amendamentul parlamentarilor PNL, USRPLUS și UDMR, adus la H.G 990/17.09.2021, prin care se dorește ca pe durata stării de alertă să se poate institui obligația prezentării certificatului digital pentru asigurarea exercitării drepturilor și libertăților fundamentale, reprezintă un atac fără precedent asupra drepturilor și libertăților cetățenești și contravine Constituției României”, a anunțat formațiunea Adelei Mîrza.

Reamintim că senatorii PNL și UDMR au introdus un amendament prin care Guvernul poate institui certificatul verde pentru exercitarea „drepturilor și libertăților fundamentale, în interesul protejării sănătății publice și în scopul exclusiv al combaterii răspândirii epidemiei Covid-19”. (Amendamentul și legea pot fi citite aici ).

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate