ACTUALITATEAlianța Părinților organizează un protest NAȚIONAL împotriva adoptării legii vaccinării obligatorii, pe...

Alianța Părinților organizează un protest NAȚIONAL împotriva adoptării legii vaccinării obligatorii, pe 7 martie la București

Legea vaccinării obligatorii s-ar putea afla în aceste zile pe agenda discuțiilor deputaților din Parlamentul României, iar oponenții ei se mobilizează pentru a cere respingerea actului normativ.

Astfel, pe 7 martie, Alianța Părinților va organiza un protest național împotriva adoptării acestei legi, iar evenimentul se va desfășura în fața Parlamentului, în Parcul Izvor de la ora 15:00, R3media anunță în exclusivitate.

Conform Alianței Părinților, actuala formă a legii (care poate fi consultată aici), deși nu prevede expres obligativitatea vaccinării, dar părinții vor fi amendați dacă refuză în continuare, după ședințele de informare, să-și vaccineze copiii. Mai precis, părinții sunt obligați să meargă la ședințele de informare convocate de autorități, , „până la acceptarea planului de recuperare” a vaccinării.

„Dacă totuși părinții nu au fost convinși în urma consilierii, urmează amenzile, distribuite în funcție de „numărul refuzurilor”. Practic, va fi dată câte o amendă la fiecare refuz, nu doar o amendă, o singură dată. Având în vedere că schema de vaccinare a sugarilor cuprinde aproximativ 4 vaccinări și rapeluri (la naștere, la 2 luni, la 4 luni și la un an), conform formulării din proiectul de lege, părinții  care refuză vaccinarea copiilor lor se pot aștepta la cel puțin patru amenzi mari în primul an de viață al copilului. După care urmează vaccinările după vârsta de un an, cu alte amenzi foarte mari în caz de refuz”, afirma Asociația „Medici pentru Consimțământ informat” într-un comunicat.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

De asemenea, oponenții se tem că ar putea fi obligați să se vaccineze împotriva covid, deoarece la articolul 6 se precizează că „vaccinarea copiilor si a întregii populații, în situații epidemiologice speciale, este obligatorie”.

Acum un an, pe 7 martie 2020, avea loc un protest asemănător în București și în mai multe orașe din țară, la care au participat mii de persoane.  Numai în Capitală, organizatorii au estimat că au participat aproximativ 5.000 de oameni.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

24 COMENTARII

 1. Mai bine s-ar informa cu adevărat asupra conținutului acestor vaccinuri și a efectelor acestora asupra organismului uman pe termen lung. Doar nanoparticulele de aluminiu din vaccinuri, duc în timp prin fixarea în creier la ADHD, Autism sau Alzheimer. Cu toate astea ni se prezintă vaccinul ca fiind deosebit de sigur. Păi dacă era așa , nici de reclamă nu mai avea nevoie, darmite de obligativitate!

 2. Atac la integritatea corporala. Nu e acceptabil asa ceva. E nevoie de o rezistenta masiva acum. Nu exista vreun motiv mai important de a protesta. Fara pensie sau alte beneficii taiesti dar mutilarea generatiilor viitoare prin atacarea sistemului imunitar si inginerii genetice experimentale trebuie oprita acum cu orice pret.

 3. C… de Voiculescu vrea vaccinare obligatorie la copii.
  Bai c… cu studii medii la liceul din cucuietii din deal, nu te mai baga in chestii medicale. Lasa locul de prim ministru la cineva cu studii superioare medicale.

  Admin: Vă rog, fără cuvinte urâte, altfel ștergem comentariul. Să păstrăm un ton decent.

 4. REFERITOR LA PROTESTUL DE MÂINE:

  Să avem grijă ca nu cumva infiltrati să provoace gratuit o razmerita generala. Nu cred ca stirile din ultimul timp cu devoalarea atrocitatilor polițienești sunt întâmplătoare! Cred ca se dorește o escaladare. Dar orice ar fi, trebuie sa fim PREZENȚI! Fără frică!

  Iar cei care nu putem veni – să plângă sufletul în noi de durere și să ne rugăm pentru frații noștri din adevărata „linie întâi”. Fraților, acesta este un razboi! Pervers! Precum își plangeau întru rugaciune, femeile si copiii pe bărbații lor plecați la război, așa să facem și noi!

  Români ortodocși, puneți-vă ceasurile sa sune, iar mâine la 15:00 să ne rugăm cu toții din tot sufletul cu lacrimi, durere și speranță! Sus să avem inimile!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...