luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEAlianța Părinților, memoriu către autorități privind vaccinarea copiilor prin care solicită ca...

Alianța Părinților, memoriu către autorități privind vaccinarea copiilor prin care solicită ca părinții să fie informați COMPLET înainte de a li se solicita acordul

Alianța Părinților (AP) a solicitat Ministerului Sănătății, Ministerului Educației și Comitetului Național pentru Coordonarea Activităților privind Vaccinarea (CNCAV) ca părinții să fie informați despre posibilele efecte adverse ale vaccinului, înainte de a decide să-și vaccineze copiii, relevă un comunicat de presă trimis pe adresa redacției.

Mai precis, AP cere autorităților ca pe declarația de consimțământ informat pe care părințele o va semna înainte de vaccinarea copilului, să figureze următoarele informații:

„Vaccinurile anti-covid sunt seruri experimentale aflate în studiu clinic de fază III, care se va încheia la 31 decembrie 2023.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Prin semnătură vă înrolaţi ca voluntar în acest studiu clinic și vă asumaţi riscul eventualelor reacţii adverse.

O persoană vaccinată se poate infecta și poate transmite virusul în colectivitate

O persoană vaccinată poate face o formă severă de boală și poate deceda de covid

Copiii prezintă un risc statistic zero (0) pentru COVID-19.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis(alergie la praf, polen,venin)  și vei contribui la susținerea siteului R3media.

La tinerii vaccinaţi s-au înregistrat frecvente cazuri de miocardită, infarct, tromboze și decese, motiv pentru care Pfizer a inclus miocardita în prospect ca efect secundar posibil, iar Astra Zeneca a inclus decesul în prospect ca efect secundar posibil”.

Apelul vine în contextul în care pe 26 ianuarie începe vaccinarea copiilor între 5-11 ani. Statul român a cumpărat deja adrenalină, pentru posibilele efecte adverse.  Dr. Stephanie Seneff, cercetător la celebra universitate MIT, a declarat că riscul pentru copiii care se vaccinează este foarte mare, existând riscul apariției bolilor neurodegenerative.

Iată memoriul integral:

Stimate Domnule Ministru,

Stimate Domnule Secretar de stat,

Stimate Domnule Doctor,

 Fără îndoială, aţi luat cunoștinţă de efectele adverse grave și de decesele produse de vaccinurile Covid, atât din luările de poziţie ale unor personalităţi din lumea medicală, cât și din datele publice existente pe platformele VAERS și EudraVigilance.

Dacă, în ciuda tuturor dovezilor care arată că vaccinarea copiilor este un act iresponsabil și nejustificat, veţi continua să susţineţi că efectele adverse sunt neglijabile și veţi persista în decizia de a extinde vaccinarea la copiii cu vârste cuprinse între 5 – 11 ani, Alianţa Părinţilor vă comunică următoarele:

Asigurarea că pacientul înțelege cu exactitate riscurile cunoscute, precum și faptul că există și riscuri necunoscute reprezintă o etapă obligatorie pentru obţinerea consimțământului informat.

In vederea respectării dreptului pacientului la informare corectă și completă înainte de efectuarea unui act medical, solicităm ca, în declaraţia de consimţământ informat pe care părintele o va semna înainte ca fiului/fiicei sale să-i fie administrat vaccinul, să figureze explicit, în scris, următoarele informaţii:

  • Vaccinurile anti-covid sunt seruri experimentale aflate în studiu clinic de fază III, care se va încheia la 31 decembrie 2023.

Argumente:

Menţiunea cu privire la caracterul experimental al vaccinurilor anti-covid se găsește în prospecte;  vaccinurile anti-Covid19 se află în faza de studiu clinic, lucru semnalat în prospecte și prin pictograma triunghi negru cu vârful în jos.

In prospectul vaccinului de la Pfizer se menţionează explicit că, pentru a confirma eficacitatea și siguranța vaccinului, DAPP trebuie să depună raportul final al studiului clinic în decembrie 2023. 

    • Prin semnătură vă înrolaţi ca voluntar în acest studiu clinic și vă asumaţi riscul eventualelor reacţii adverse.

Argumente:

Intr-un răspuns al Ministerului Sănătăţii la o solicitare de informaţii de interes public formulată de postul de televiziune Antena3, se afirmă explicit:

„Perioada de timp în care suntem protejați după vaccinare poate fi stabilită doar prin observarea îndelungată a voluntarilor cărora le-a fost administrat vaccinul în cadrul studiilor clinice”.

Deci, persoanele vaccinate sunt voluntari care se înrolează în studii clinice, asumându-și toate riscurile, aspect despre care părinţii trebuie să fie informaţi.

  • O persoană vaccinată se poate infecta și poate transmite virusul în colectivitate

Argumente:

Dl. dr Adrian Marinescu (medic infectionist- Spitalul Matei Balș) a confirmat public faptul că persoanele vaccinate se pot infecta și pot transmite infecţia, aspect confirmat și de dl dr Streinu Cercel în plenul Senatului.

La 28 iulie 2021, directorul CDC, Rochelle Walensky, a declarat că studiile arată că persoanele vaccinate care se îmbolnăvesc de covid au aceeași încărcătură virală cu cele nevaccinate și pot transmite infecţia în comunitate în aceeași măsură.

In prospecte este menţionat explicit faptul că nu se cunoaște impactul vaccinării asupra răspândirii virusului SARS- COV 2 în comunitate, iar pe site-ul European Medicines Agency este precizat faptul că „nu se știe dacă vaccinarea va întrerupe circulația virusului în colectivitate”.

  • O persoană vaccinată poate face o formă severă de boală și poate deceda de covid.

Argumente:

Informaţiile publice furnizate de INSP arată că în România până la 5 iulie 2021 au decedat 492 de persoane testate pozitiv după prima doză de vaccin și 109 persoane au decedat fiind testate pozitiv după a doua doză. Vedeţi și datele recente.

  • Copiii prezintă un risc statistic zero (0) pentru COVID-19.

Argumente:

Pe site-ul CDC este prezentă informaţia conform căreia la vârste mai mici de 20 de ani, rata de supraviețuire la COVID-19 este de 99,997%.

  • La tinerii vaccinaţi s-au înregistrat frecvente cazuri de miocardită, infarct, tromboze și decese, motiv pentru care Pfizer a inclus miocardita în prospect ca efect secundar posibil, iar Astra Zeneca a inclus decesul în prospect ca efect secundar posibil.

Argumente:

Raportările privind vătămările provocate în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani au crescut cu mai mult de trei ori în decurs de o săptămână, potrivit datelor VAERS, după începerea vaccinării. Connecticut a raportat în primele zile de la începerea vaccinării 18 cazuri de miocardită în rândul adolescenților care au primit un vaccin COVID.

Până la 06 noiembrie 2021, Eudra-Vigilance a înregistrat un total de 29.934 decese după vaccin și 2.804.900 efecte adverse raportate. 

Vă rugăm să observaţi faptul că pentru toate informaţiile am citat numai surse oficiale: medici infecţioniști implicaţi activ în campania de vaccinare, prospectele vaccinurilor, Ministreul Sănătăţii, FDA, VAERS, EMA, CDC, Eudra-Vigilance, INSP, site-uri guvernamentale.

Solicităm, de asemenea, următoarele:

1- Părinţii copiilor să prezinte recomandarea scrisă pentru vaccin, emisă de medicul de familie după un consult prealabil, recomandare asumată prin semnătură.

2- Părinţii copiilor să fie instruiţi în vederea raportării reacţiilor adverse survenite DUPA cele 15 minute în care pacientul rămâne sub observaţie, cu precizarea expresă a modalităţii în care acest lucru trebuie făcut și cu informarea expresă cu privire la faptul că, fiind vorba despre un studiu clinic în desfășurare, raportarea reacţiilor adverse până la finalizarea acestui studiu, în dec 2023,  este un obiectiv de maximă importanţă.

Ascunderea informaţiior a căror menţionare scrisă solicităm să fie făcută în declaraţia de consimţământ informat are drept consecinţă vicierea consimţământului părintelui prin mijloace dolosive, cu posibile consecinţe grave asupra sănătăţii și cu toate consecinţele juridice pe care acest lucru le poate determina.

In cazul în care Ministerul Educaţiei, CNCAV și Ministerul Sănătăţii nu vor da curs prezentei cereri, solicităm explicaţii justificative pentru respingerea fiecărei cerinţe mai sus menţionate.. Precizăm că solicităm o argumentaţie riguroasă și punctuală (asemenea celei pe care noi v-am pus-o la dispoziţie) și nu generalităţi care ocolesc subiectul.

Solicităm transmiterea numărului de înregistrare și răspuns pe adresa: apel@aliantaparintilor.ro , în termenul prevăzut de lege.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE