marți, martie 5, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, înregistrat când îl înjură în...

VIDEO | Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, înregistrat când îl înjură în cel mai suburban mod pe George Simion

Alfred Simonis, președintele Camerei Deputaților, l-a acuzat, luni, pe George Simion că l-a înjurat. El a făcut remarca în în fața jurnaliștilor, citând chiar înjurătura pe care George Simion iar fi spus-o, fără a prezenta vreo dovadă în acest sens.

Ulterior, George Simion a publicat o scurtă înregistrare audio și video pe Tik Tok. Discuția a avut loc în plen, înaintea izbucnirii scandalului. Conform înregistrării, Simonis pare că este cel care i-a adresat cuvinte injurioase lui George Simion.

„Tehnicile sale de intimidare, de manipulare, precum și limbajul suburban au atins astăzi noi culmi ale tupeului. Și-a permis ca în cel mai grotesc mod să adreseze injurii greu de reprodus președintelui AUR, George Simion. Disprețul și aroganța l-au făcut pe Freddy Simonis să își arate adevărata față, aceea de interlop eșuat.

Deși cunoștea foarte bine realitatea, știa exact cum s-au petrecut faptele, Freddy Simonis a ales să mintă în fața presei, așa cum a fost învățat în laboratoarele politice din K10, sperând că adevărul nu va ieși la suprafață.

Doar că s-a dovedit, încă o dată, că minciuna lui Freddy Simonis și a PSD-ului are picioare foarte scurte“, a transmis, ulterior, liderul AUR.

@partidul_aur_oficial

♬ sunet original – Partidul AUR ✔️

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

4 COMENTARII

  1. În ritmul ăsta până la alegeri AUR o să aibă 70% din voturi. Gândiți așa, cineva vă jefuiește de 30 de ani, te minte continuu, iar tu, când îți dai seama că ai fost jefuit și mințit îi ceri socoteală. Drept răspuns ești înjurat. Asta se întâmplă acum in România, suntem jefuiți de 30 de ani prin diferite scheme susținute sau nu de regina crimei din 2020, UE subordonată UN. Noi trebuie să ieșim din haznaua asta denumită UE. Până în 2020 a fost cum a fost, acceptabil, dar din 2020, de când cu “sigurul și eficientul” la care conducătorii noștri s-au aliniat fără cârtire, ucigând și batjocorind prin acțiunile lor cetățenii români, nu-i mai pot suporta. Vă spun, până când nu se face dreptate, până când toți cei care au cumpărat, impus și promovat o injecție experimentală drept panaceu împotriva unei gripe tratate necorespunzător in spitale sau ambulatoriu (care normal că devine chiar mortală) nu vor face decenii de închisoare, nu voi mai putea avea liniște sau încredere în autorități! Nici eu și n-ar trebui nici voi, concetățenii mei! Autoritățile române au trădat poporul român! Așa ceva e inacceptabil, generațiile următoare de români vor învăța de la părinții lor să nu aibă încredere în autorități! Voi înțelegeți că asta va conduce la desființarea statului român? Va deveni ilegitim. Prin urmare este absolut obligatoriu să fie trimiși după gratii! Decenii de acum încolo! Poate nu știți, in România, serviciile secrete sunt stat în stat, nu răspund în fața nimănui din țară, iar ordinul este clar, în România toate capetele din pandemie trebuie sa cadă în mod public. De ce? Cum poți să strunești o populație care devine zi de zi mai înverșunată împotriva “valorilor europene și occidentale” fără să folosești totuși forța? Ce are România? Poziție geografică. Prin urmare trebuie să le dai tot ce vor pentru a păstra aparențele “democrației”, chiar și “capul lui Motoc”. Să nu vă gândiți măcar că UN (ați citit bine) va renunța la planul de înrobire, nicidecum, dar îi va pedepsi exemplar pe cei care nu și-au făcut “treaba” dar au luat banii. Și încă ceva, ca să știți, serviciile române (aia cu patria a priori) sunt supuse CIA-ului încă din 1989. România nu a avut în ultimii 30 de ani niciun președinte votat în mod corect. Voi înțelegeți că în acest moment nu există nimeni care să urmărească “propășirea” constituțională a neamului românesc?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE