ACTUALITATEAlexandru Arșinel și soția, internați după ce au fost confirmați cu Covid-19,...

Alexandru Arșinel și soția, internați după ce au fost confirmați cu Covid-19, la două luni de la vaccinare

Actorul Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, sunt internați la Institutul National de Boli Infecțioase „Matei Balș” din București, după ce au fost diagnosticați cu Covid-19, la două luni de la vaccinare, informează Hotnews.ro.

Contactat telefonic de News.ro, actorul, care este director adjunct al Teatrului „Constantin Tănase”, a spus că el și soția sa se simt „nefiresc de cum ar trebui să ne simțim, având în vedere că am parcurs toate etapele”.

Respirând greu, el a adăugat: „Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) și de patru, cinci zile suntem internați aici, unde e domnul doctor Marinescu (n.r. – Institutul „Matei Balș). Medicii spun că avem o formă ușoară”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” are și alte probleme de sănătate. În 2013, a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite