ACTUALITATEAlexandru Arșinel și soția, internați după ce au fost confirmați cu Covid-19,...

Alexandru Arșinel și soția, internați după ce au fost confirmați cu Covid-19, la două luni de la vaccinare

Actorul Alexandru Arșinel și soția sa, Marilena, sunt internați la Institutul National de Boli Infecțioase “Matei Balș” din București, după ce au fost diagnosticați cu Covid-19, la două luni de la vaccinare, informează Hotnews.ro.

Contactat telefonic de News.ro, actorul, care este director adjunct al Teatrului “Constantin Tănase”, a spus că el și soția sa se simt “nefiresc de cum ar trebui să ne simțim, având în vedere că am parcurs toate etapele”.

Respirând greu, el a adăugat: „Am făcut toate vaccinurile (ambele doze, n.r.) și de patru, cinci zile suntem internați aici, unde e domnul doctor Marinescu (n.r. – Institutul “Matei Balș). Medicii spun că avem o formă ușoară”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Directorul Teatrului de revistă „Constantin Tănase” are și alte probleme de sănătate. În 2013, a fost supus unui transplant de rinichi, la Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate