luni, aprilie 15, 2024
ȘTIRIS-a lansat campania de donații prin SMS pentru Centrul de Sprijin în...

S-a lansat campania de donații prin SMS pentru Centrul de Sprijin în criza de sarcină, Sf. Împărăteasă Elena. Alexandra Nadane: Avortul continuă să distrugă copiii nevinovați și în pandemie

Coordonatoarea Centrului de sprijin în criza de sarcină Sf. Împărăteasă Elena, a prezentat miercurea trecută un raport de activitate asupra primelor luni de funcționare a instituției, ocazie cu care a lansat campania de donare prin SMS.

Femei în criză de sarcină, femei însărcinate care au profesii cu grad ridicat al riscului de infectare cu virusul SARS-Cov-2 și caută consiliere, dar și mame care au născut și au nevoie de produse pentru îngrijirea bebelușului, au solicitat sprijinul Centrului, a precizat Alexandra Nadane. Un caz mai special a fost al părinților unei fetițe nenăscute diagnosticată cu sindrom Down. Aveau medicul la o maternitate care a devenit spital Covid-19, astfel că au fost nevoiți să-l schimbe. Cel la care au mers ulterior nu le-a oferit un sentiment de siguranță.

Consilierii de la Centrul Sf. Elena i-au direcționat către un medic pro-viață și, cu ajutorul lui Dumnezeu, fetița lor, Anastasia, s-a născut sănătoasă. „Atât ea, cât și mama ei sunt în siguranță, iar noi suntem recunoscători celor care și-au deschis inima să le sprijine”, a precizat Alexandra Nadane.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Ea a spus că „sprijinul este vital, pentru că, în această pandemie, avortul continuă să distrugă copiii nevinovați și să frângă inimile multor mame și tați”.

Cu această ocazie, centrul de sprijin în criza de sarcină Sf. Împărăteasă Elena a lansat campania „Fii unul din cei 250!”: dacă 250 de persoane își setează să doneze lunar 2 euro prin SMS pentru activitățile centrului, se va asigura o sumă lunară predictibilă, care să contribuie la sprijinirea femeilor în criză de sarcină, pregătindu-le pentru nașterea copilului și pentru un start bun în viața de mamă.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

1. Trimite SMS cu textul DOI la 8845.
2. Vei primi un mesaj în care se va solicita confirmarea pentru donația lunară de 2 euro.
3. Răspunde la mesaj cu textul DOI DA.
4. Donația lunară se dezactivează trimițând SMS cu textul DOI STOP la 8845.

Consilierii sunt pregătiți să primească la sediu, cu respectarea normelor de protecție sanitară, și persoanele care vor să ceară ajutorul. Adresa centrului este:

Centrul de consiliere și informare „Sf. Împărăteasă Elena” poate fi găsit la adresa Bd. Basarabia nr. 28A, București și pe net la acest link.

Centrul are planificate și soluții de sprijin sprijin online. În luna noiembrie va fi lansat un grup de sprijin și vor avea loc mai multe ateliere de informare și educare, astfel:

Eu, bebe și maternitatea – Grup de suport online pentru femeile însărcinate în primul și al doilea trimestru de sarcină (întâlniri săptămânale în perioada 12 noiembrie-31 decembrie 2020).
Atelier online de alăptare cu Dr. Claudia Dobocan, consultant IBCLC – 14 noiembrie
Webinar: „10 pași pentru înființarea unui centru de sprijin dedicat femeilor în criză de sarcină” – 10 noiembrie
Webinar „Sprijinirea femeilor în criză de sarcină în contextul Covid-19. Particularități, provocări și soluții” – 14 noiembrie

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE