sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEAlegeri SUA: VIDEO Echipa lui Trump a scos la iveală imagini în...

Alegeri SUA: VIDEO Echipa lui Trump a scos la iveală imagini în care oficialii din Georgia scot sacoșe cu voturi ascunse după ce observatorii și media părăsesc încăperea

Echipa juridică a președintelui Donald Trump a scos la iveală o înregistrare video în care pare să se observe cum oficialii din comitatul Fulton, statul Georgia, scot de sub o masă sacoșe cu voturi pe care le numără, deși observatorilor și mass-mediei li se comunicase că numărătoarea s-a terminat, informează Breitbart.

Incidentul acuzat s-a petrecut la ora 22:30, ora locală, la State Farm Arena, după ce observatorilor și celorlalți participanți la numărătoare li s-a spus să plece acasă.

Conform femeii care a fost martora incidentului, e vorba de patru sacoșe cu voturi, iar patru persoane au rămas să mai numere voturile între orele 22:30 și 1:00 dimineață.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„De ce sunt aceste buletine de vot separate de celelalte și de ce sunt numărate doar atunci când nu mai sunt martori?”, s-a întrebat Jacki Pick, membră a echipei juridice a lui Trump.

Conform acesteia, acolo este vorba de mii de voturi, ceea ce ar fi cu adevărat grav, dat fiind faptul că în Georgia, Joe Biden a întors rezultatul, fiind declarat învingător la doar 13.000 de voturi diferență.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Guvernatorul Georgiei, Republicanul Brian Kemp, a declarat că imaginile au adus cu sine întrebări asupra justeței alegerilor și a spus că ar trebui realizat un audit al semnăturilor de pe buletinele de vot, pentru a determina dacă toate voturile numărate sunt și valid exprimate.

Jenna Ellis, una dintre avocatele din echipa Trump, a declarat că această procedură a fost solicitată de cinci ori deja, fără ca liderul statului Georgia să răspundă.

Georgia Senate Chamber

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE